• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Espresso til Nespresso®

55 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Espresso er en italiensk kaffe, kort, sterk, fyldig i konsistensen og vanligvis servert som den er i enten en enslig eller doble mengde, eller brukt som hovedingrediens til å lage andre populære kaffevarianter som en kaffe-latte eller Americano. For mange vil dog en espresso gi en livsgnist siden den inneholder mer koffein pr. volumenhet enn de fleste andre kaffetyper.

Espresso – årevis med erfaring.

En espresso er den mest konsentrerte versjonen av en kaffedrikk du kan drikke, med en historie som daterer seg tilbake til 1901 i Milan. Ikke bare er den definitivt flott alene, men danner grunnlaget for forskjellige kaffevarianter alle kan kose seg med ved å bruke ens Nespresso®-kaffekapselmaskin. Espressoer har alltid blitt assosiert med små intime kafeer eller i hovedsak kaffebutikker – på grunn av de spesialiserte maskinene de ble laget med og ferdighetene som kreves av en barista. Dette har endret seg med mindre versjoner av kaffemaskiner i kafé-stil har blitt tilgjengelig, og til og med enda mer med kaffekapselmaskinen. Borte er tiden med oppmåling og maling av kvalitetskaffe, nå du kan oppnå kafé-kvalitet espresso ved å bruke en kaffekapsel for Nespresso® og ganske enkelt trykke en knapp. 

Livet er for kort til å drikke bitter espresso

Overekstraksjon er en vanlig årsak til bitter espresso-kaffe – når baristaen lar det varme vannet kjøre gjennom kaffen i for lang tid. Som gjør at den bitre garvesyren utvinnes sammen med kaffeoljene. Dette er ikke mulig med en kaffekapsel for Nespresso®.

Traktetemperaturen må også være varm nok, rett under kokepunktet, som betyr at du enten må endre den på maskinen, eller vente til maskinen er klar og har nådd den nødvendige temperaturen. Igjen, din Nespresso®-maskin regulerer dette helt perfekt.

Det er selvsagt mange andre grunner for bitter espresso-kaffe, men dette betyr ikke noe når du bruker din Nespresso®-maskin med kaffekapsler for det.

På et tidspunkt vil maskinen din kanskje ikke virke like godt som den bør men det kan løses ved å avkalke den, og vi har de riktige produktene til det. 

Kvalitetskapsler

Det har ikke vært klager på kaffekapsler for Nespresso® solgt av oss som på noen måte har hatt en negativ virkning på Nespresso®-kaffemaskinen. Med kvaliteten på våre kaffekapsler for Nespresso®, og den optimale temperaturen i din Nespresso®-maskin, kan du være sikker på å oppleve kafé-kvalitet espresso-kaffevarianter. 

Din espressoopplevelse

Når du ser på espressoen din bør du se et vakkert mørkt kaffeskum flytende på toppen med veldig små bobler som viser gassene som ble frigjort under trakteprosessen.

Pust ut, og trekk pusten dypt gjennom nesen din mens du folder hendene dine over espressokoppen din. Mer enn en gang. Aromaen du kjenner vil gi deg en følelse av smaken du kan forvente. Aromaen bør være dyp, komplisert og rik. Dersom det lukter brent, vil det nok mest sannsynlig smake brent. Aromaen av brent gummi indikerer at robustabønne med lav kvalitet har blitt brukt. Slikt forventer man selvsagt ikke når man bruker kaffekapsler for Nespresso® fra KaffeKapslen.

Nå er det tiden til å ta sin første sup. Gjør den liten og forsiktig når du drikker en espresso. Fordi lukt og smak henger sammen i denne opplevelsen bør du prøve å ta en sup rett etter innhalering av aromaen.