Kakao og te til Nespresso®

9 varer

    Vis mer

Du vil aldri ha behov for en kjele igjen!

Vi hos KaffeKapslen ønsker å være venner med alle, også de som ikke drikker kaffe, og det betyr at du kan invitere noen hjem til deg og ha noe å tilby dem å drikke. Du har ikke behov for en kjele og du behøver ikke å gå noe sted for å kjøpe te til dem. Alt du må gjøre er ganske enkelt å bestille tekapsler for din Nespresso®-kaffekapselmaskin når du bestiller kaffekapsler.

Hvorfor er tekapsler så godt for deg?

Vi hos KaffeKapslen tror på det å leve et balansert liv, og det bør også omfatte te. Tekapsler inneholder antioksidanter som kan beskytte mot forskjellig kreftformer. På bakgrunn av sitt høye nivå med antioksidanter, kan tekapsler også bekjempe frie radikaler.

Kapsler med grønn te, som du kan kjøpe fra oss, kan hjelpe til med å forbedre styrke og mineraltetthet i knokler.

Her er noen flere grunner til hvorfor du bør prøve våre tekapsler:

  • Te er uten kalorier, og kan spille en viktig rolle i en slankeprosess.
  • Det er enten mindre eller ikke noe koffein i det hele tatt i en tekapsel.
  • Te gjør det enklere å bevare væskebalansen dersom du sliter med å drikke vann
  • Te kan forbedre din mentale tilstand med tanke på det å få deg til å slappe av og senke stressnivået ditt.

Forskjellige tetyper kan hjelpe deg på forskjellige måter avhengig av tebladet eller kombinasjonen derav. Vi har et utvalg med tekapsler du kan bruke i din Nespresso® kaffekapselmaskin til alle behov, ønsket smak og anledninger.

Den verste tiden til å drikke kaffe

Det vurderes som bortkastet å drikke kaffe når dine kortisolnivåer (som er din kropps naturlige stimulant) allerede er høye. Så det å drikke drikker som inneholder koffein er alltid best når din årvåkenhet og aktivitet er langt nede.

Kortisol topper mellom 8 og 9, 12 og 13 samt 17:30 og 18:30 gjennomsnittlig hver dag.

Derfor vil den beste tiden å drikke kaffe på være mellom 09:30 - 11:30 og mellom 14 - 16.

For de som er veldig sensitive kan den verste tiden for å drikke kaffe være opptil 6 timer før sengetid. Ikke bare kan koffein gjøre det vanskelig å sovne, men det kan også påvirke søvnens lengde og kvalitet. Og derfor foreslår vi at du prøver å bruke våre tekapsler i din Nespresso®-kaffemaskin i stedet.

Måter å drikke tekoppen din på

Avhengig av hvor i verden du kommer fra, og personlig preferanse, er det mange forskjellige måter å drikke te på, samt forskjellige ingredienser man kan tilsette. De fleste tilsetter ikke melk to urtete, mens mange tilsetter honning for å søte opp urtesmaken og legge til litt ekstra godt. Det hele er opp til deg og din personlige preferanse når du bruker en tekapsel i din Nespresso®-kaffekapselmaskin.