• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kakaokapsler til Nespresso®

2 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.

Kakaokapsler til Nespresso® gir deg mulighet til å kose deg med den deilige søte smak av kakao/varm sjokolade på din Nespressomaskin. Sjokolade har vist seg å ha gode forebyggende egenskaper mot både fysiske og psykiske sykdommer. Så stress ned og ta deg en ekstra kopp kakao med god samvittighet!

Kakaokapsler til Nespresso®

Hvem har vel ikke lyst på en god kopp varm kakao på en ellers halvkjedelig dag?

Varm kakao/sjokolade kan lages på mange måter: man kan smelte sjokolade, med et høyt kakaoinnhold, i varm melk, eller man kan lage den fra bunnen med å varme melk og tilsette kakaopulver og sukker etter smak, eller man kan varme opp ferdig kakaomelk fra butikken. Mulighetene til å lage denne lekre varme drikken er mange, og avhenger gjerne av personlige preferanser og barndomsminner.

Med kakaokapsler til Nespresso® tilbyr vi en utrolig enkel måte å få en lekker kopp kakao på.

Brygg en fristende kopp varm kakao på samme vis som du brygger din sedvanlige kaffe. Slik kan Nespresso®-maskinen glede også familiens minste, eller bare voksne med en ekstra søt tann som ønsker litt avveksling i det daglige inntaket av varme drikker.

Ikke noe skaper kos, stemning og varme som en god kopp varm kakao, eventuelt toppet med pisket kremfløte og litt finrevet sjokolade.

Skjem bort deg selv og familien med denne velsmakende drikken. Perfekt til alle som elsker sjokolade – uansett alder.

Så enkelt er det

Hold deg unna kakaopulver i løs form, som griser til på kjøkkenet, og bruk enkle kakaokapsler til din Nespresso®-maskin i stedet. For å lage en kopp varm kakao, skal du bare sette inn en kakaokapsel og trykke på Espresso-knappen. På få sekunder har du en lekker kopp varm kakao, som alle vil kose seg med. Ved å bruke én kapsel, får du en liten kopp kakao, og hvis du ønsker en stor kopp kakao, med mye smak, kan det være nødvendig å bruke 2 eller flere kapsler. 

Disse kakaokapslene kan brukes til å lage mange forskjellige deilige drikker, som kan gi din hverdag litt ekstra "honning":

  • Du kan prøve å lage en lekker kopp Mokka ved å blande en kakaokapsel og en Lungo- eller Espressokapsel.
  • Tilsett marshmallower, pisket kremfløte eller vaniljeis, akkurat som du har lyst til.
  • Du kan også prøve å tilsette litt peanøttsmør, kanel eller lønnesirup for å lage en kakao som passer til nettopp deg.
  • Hvis du liker chili, harmonerer chili og kakao riktig godt sammen. Du kan derfor prøve å tilsette en smule chili i kakaoen din, for å gi den en ekstra og kraftig piff.

Kakaokapselen kan tilpasses alle og enhver, og du er sikker på å få en utsøkt kopp søt kakao hver gang.

Kakao til Nespresso®

Har du en søt tann og elsker du kakao? Hos oss er det mulig å kjøpe lekre kakaokapsler til din Nespresso®-maskin. Gjør de kalde dagene litt hyggeligere med en nydelig kopp varm kakao.

Kakaokapsler er alltid en fulltreffer hos både barn og voksne, og den enkle tilberedningen er bare et pluss når du vil kose deg litt ekstra med familien. Kapslene våre inneholder kakaobønner av supergod kvalitet, så du alltid er sikret en smakfull kakao.

Varm kakao er en drikk man ideelt kan drikke både om morgenen og om kvelden. Om morgenen gir den søte kakaoen deg velvære og får deg til at føle deg komfortabel – du får derved en god start på dagen. Det er bittelitt koffein i kakao, så hvis du drikker mye kakao om kvelden, vil det kanskje bli litt vanskeligere å falle i søvn, hvis ikke kroppen din er vant til koffein.

Kun kakaobønner av supergod kvalitet

Kakaobønnene, som våre kakaokapsler inneholder, er bønner av den fineste kvalitet. Smak og aroma er tett forseglet i en lufttett kapsel, så du alltid er sikker på å få en frisk og smakfull kopp kakao.

Før i tiden brukte mange folk kakaoens egenskaper til medisinsk bruk, hvor kakaoen kunne behandle mange forskjellige lidelser. Kakaoen ble brukt til å behandle lidelser som f.eks. mage-, tarm- og leversykdommer.

I dag bruker vi bare den gode kakaoen til å gjøre hverdagen litt ekstra søt. Forskere mener dog likevel, at god kakao kan minske stress og angst, og at kakaoen inneholder massevis med antioksidanter, som menes å kunne forebygge kreft.

Verd å vite om brygging av kakao på en Nespresso®-maskin

Ved brygging av kakao på din Nespresso®-maskin, er det viktig å rense den etterpå. For at maskinen ikke skal bli tilstoppet eller skitten, skal du huske å rense den ved å kjøre litt vann gjennom maskinen etter brygging av en kakaokapsel.

Gjør man det, da samler det seg ikke kakaorester, og din neste kopp kaffe vil ikke komme til å smake av kakao. For å kjøre vann gjennom maskinen etter brygging, skal du bare trykke på enten Lungo- eller Espresso-knappen på maskinen din. Hvis din Nespresso®-maskin har behov for en mer grundig rengjøring, anbefales det å bruke rengjøringskapsler til Nespresso®.

Ved jevnlig vedlikehold, rengjøring og avkalking, opprettholder man maskinens gode brygging, og man er garantert god kaffe og kakao i fremtiden.