Organiske kapsler til Nespresso®

7 varer

  1. Bestselgere
  2. Billigste først

Kaffekapslenes mørke side

Problemet med kaffekapsler for Nespresso® er det faktum at med popularitet som har økt, så stiger deres virkning på miljøet, om de ikke er biologisk nedbrytbare eller resirkulerbare. Noen europeiske byer har allerede forbudt innkjøp av bestemte forurensende produkter og komponenter med offentlige midler, som inkluderer kaffekapsler. Aluminumkapsler kan ta mellom 150-200 år, mens noen plastkapsler kan ta over 500 år å bryte ned. Selvsagt har folk en god grunn til å bekymre seg for den langsiktige effekten kaffekapsler for Nespresso® kan ha om de ikke er biologisk nedbrytbare. Vi har sørget for å ha alternativ med biologisk nedbrytbare kaffekapsler for Nespresso® tilgjengelig for deg.

Hva gjør kaffe organisk

  • Dyrket mark har ikke blitt utsatt for insektmidler eller ugressmidler de siste 3 årene
  • Der er et bærekraftig vekselbruk på plass for å forhindre jorderosjon
  • Gårdene er plassert i i tett skog med skygge 

Hvorfor man bør bruke organiske kaffekapsler til sin kaffe

Om du har vurdert å endre livsstilen din til å bli en mer miljøvennlig en, så vil disse grunnene til sist overtale deg til å gjøre endringen. Mer bestemt når det kommer til kaffekapsler for Nespresso®.

  • Dine kaffebønner vil ikke bli vasket i et klorin- eller ammoniakkbad.
  • Du vil ikke få i deg insektmidler og ugressmidler mens du drikker din morgenkaffe, spesielt etter å vite at kaffe er de tyngst sprøytede avlingene av all mat.
  • Du vil hjelpe bøndene som dyrker organiske avlinger fra å bli utsatt for harde kjemikalier, samt miljøet og dyr som lever i det.
  • Organisk kaffe smaker etter manges mening bedre enn konvensjonell kaffe, som selvsagt kan diskuteres. Vi er dog enige i at det føles godt å drikke kaffekapsler for Nespresso® som ikke skader miljøet.

Prisen er ikke så høy som en kan tro. Vi tilbyr valuta for pengene når det kommer til kaffekapsler for Nespresso®, og våre miljøvennlige/organiske kaffekapsler selges til konkurransedyktig priser.

Hva betyr rettferdig handel?

I forhold til kaffe, betyr rettferdig handel at det er organisasjoner som oppretter forretningssamarbeid basert på en åpen og ærlig kommunikasjon hvor man også respekterer hverandre for å oppnå likestilling i internasjonal handel. Disse organisasjonene forbyr også bruken av barn eller slaver. Hos KaffeKapslen tilbyr vi enten rettferdig handel eller også rettferdig handel sammen med organiske kaffekapsler for Nespresso® som ikke bare er sertifisert over hele linjen, men også i høy kvalitet.