• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Smagsmix til Nespresso®

7 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Vi hos KaffeKapslen kan forstå at selv om du vanligvis er et "vanedyr" og liker å drikke den samme kaffen, må du først finne din kaffekapselfavoritt for din Nespresso®-kaffekapselmaskin. Vår smaksblanding er perfekt når du ikke er sikker på hvilken kaffe som er din favoritt enda, eller dersom du ønsker å variere dine innkjøp noe.

Hva kan du forvente i din smaksblanding?

Vår smaksblanding inkluderer normalt mellom 2-5 kaffekapsler for Nespresso® av hver variant, avhengig av pakken du kjøper. Disse pakkene endres avhengig av nye kaffevarianter eller nye merker som blir med i KaffeKapslen.

Hvem elsker en smaksblanding

Når du akkurat har kjøpt en ny kaffekapselmaskin som Nespresso®, har byttet merker, eller bare ønsker å utfordre smaksløkene dine, så er en smaksblanding perfekt for deg. Du kan finne ut hva som er din kaffefavoritt uten å forplikte deg til å kjøpe en full boks med kun en kaffekapselvariant for Nespresso®.

En annen grunn til å prøve vår smaksblanding er når du ofte venter gjester eller har en spesiell anledning som står for døren. Vi vet alle at folks preferanser og smak er forskjellig, og med en smaksblanding kan du passe på at du tilfredsstiller alle og ikke risikerer å skuffe noen.  

Hvordan variasjon virkelig kan krydre tilværelsen din

Å gjøre den samme tingen, eller drikke den samme drikken om og om igjen kan sikkert være godt for noen og gi en følelse av struktur og sikkerhet, men for mange kan slikt et rutineliv være årsaken til at folk mister deres drivkraft og livsgnist. Noen ganger kan selv en liten endring i livet, som din kaffekapsel for Nespresso®, virkelig bety en stor forskjell – og som de sier, forandring fryder omtrent like godt som en ferie!

Hvordan velge!

Vi har forskjellig smaksblandinger som du kan velge mellom som kan forandre seg fra tid til annen. Du kan prøve en smaksblanding som inkluderer kaffekapsler for Nespresso® fra alle merkene vi lagerfører, eller kaffekapsler fra et bestemt merke, som igjen "avhenger av" hvor din "lojalitet" ligger.

Skriv ned

Husk hvilke kaffekapsler for Nespresso® som var dine favoritter, og hvilke kaffekapsler dine venner og familie foretrakk når de kom på besøk. Skriv det ned – slik at neste gang du skal bestille, vet du nøyaktig hva du ønsker. Kanskje du finner at du gjerne vil ha variasjonen i en smaksblanding, og det er helt i orden.