• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Tomme kapsler til Nespresso®

22 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Så du elsker konseptet, du elsker enkeltheten, men du føler deg veldig tilknyttet en bestemt kaffe du har drukket i årevis. Kanskje du ganske enkelt ikke kan finne den perfekte kaffekapselen for Nespresso® for deg? Ikke noe problem, våre fyllbare kaffekapsler for engangsbruk kan løse dette. Det er virkelig så enkelt. Og som enda bedre er, jo fler av disse fyllbare kaffekapslene for Nespresso® du kjøper, dess billigere blir det!

Hvorfor fylle dine egne?

Kanskje du var på ferie et eksotisk sted og du fant en fantastisk kaffe der, eller kanskje du ønsker å riste og male din egen kaffefavoritt. Kanskje kaffekapsler for din Nespresso®-maskin ikke passer budsjettet ditt lengre. Det betyr ikke at du må kvitte deg med din flotte Nespresso®-kaffekapselmaskin. Det er så enkelt som å fylle dine egne tomme kapsler med kaffen du helst foretrekker.

De 4 hovedgrunnene til at du bør fylle dine egne:

  • Du kan støtte de mange lokale kaffebrennerene, og ikke kun de store selskapene, som støtter det lokale lille firmaet som kjemper mer for å holde åpent.
  • Du kommer gunstig ut på pris istedenfor førsteklasses prissetting. Det å kjøpe en allerede fylt kaffekapsel for Nespresso® betyr at du ikke bare betaler for kaffen.
  • Du vil drikke kaffe ristet av en håndtverker istedenfor industrielt produsert kaffe som kan påvirke smaken. Lokale kaffebrennere bringer med seg lidenskap, historikk og erfaring til deres brenning og det kan ikke oppnås på samme måten i industrielle omgivelser.
  • Du vil bruke nymalt kaffe istedenfor en kapsel med en utløpsdato. Det betyr at du kan nyte den beste smaken og friskheten fra kaffen din.

Noe du må tenke over

Ved kjøp av nymalt kaffe for dine fyllbare kapsler for Nespresso®, pass på å spørre etter “espressomalt” som betyr at kaffebønnene er malt på middels finhet, eller du kan også spørre etter malingsgrad ¾.

Beskytt alltid din malte kaffe mot ekstrem luftfuktighet, varme og lys (i den rekkefølgen) for å bevare ristingens/brenningens friskhet.

Tenk gjennom hvor mye kaffe du drikker, og hvor hurtig du vil bruke den når du gjør innkjøpet ditt. Kjøp kaffe slik at den ikke skal vare lenger enn 2 uker. Vi selger også den malte kaffen du kan bruke i dine fyllbare kaffekapsler for Nespresso®, som gjør innkjøpet ditt enda mer praktisk.

Mer eller mindre praktisk?

Å fylle din kaffekapsel for Nespresso® bør kun ta mellom 10 og 15 sekunder som gir din Nespresso®-maskin nok tid til å varme opp. Selvsagt med mindre du rister og maler dine egne kaffebønner. Men så kan du enkelt fylle dine kaffekapsler i forkant, og når folien er på kapselen, vil den holde seg fin i flere dager. Husk å lagre kaffekapselen i en lufttett beholder. Dersom du finner at fullstendig kontroll over kostnadene og kaffen du drikker er praktisk, så er fyllbare kaffekapsler for Nespresso® virkelig noe for deg.