• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Smagsmix til Tassimo®

2 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
En smaksblanding gir deg muligheten til å prøve de forskjellige kaffe-, kakao- eller tekapslene vi har på tilbud for å bruke i Tassimo-kaffekapselmaskinen din. Det gir deg også luksusen av å ha et utvalg å tilby dine venner eller familie når de kommer på besøk, eller så du bare kan kose deg med fordelen med å ha forskjellige kaffevarianter/tetyper og deres forskjellige helbredende fordeler eller virkninger.

Smaksblanding og variasjon

Smaksblandinger kan endre seg når nye kapsler får følge med hos oss på KaffeKapslen, vanligvis er det mellom 2-4 beger av hver variant du ønsker å smake. Derfra kan du kanskje finne den eller de tekapslen(e) som du liker best, eller kanskje du oppdager at du har en anledning for hver variant og vil fortsette med å kjøpe smaksblandingen. Kun tiden vil vise. Uansett er en smaksblanding en flott start på din kaffe- og/eller tekapselreise med oss og Tassimo. 

Hva er smaksblandingen god for?

Om du er ganske fersk med å bruke Tassimo-kaffekapselmaskinen og har ennå ikke forsøkt kaffe-, kakao- eller tekapslene vi har på tilbud for Tassimo, så er en smaksblanding akkurat det du trenger. Det er også veldig nyttig dersom du ønsker å drikke forskjellige kapseldrikker for din Tassimo til forskjellige tider på dagen. Det å ha venner og familie på besøk er en flott grunn til å kjøpe en smaksblanding så du kan sørge for å tilfredstille alle og enhver med deres foretrukne smak.

Varier tedrikkingen din

Når man drikker tetyper fra smaksblandingen foreslår vi at du noterer ned hvilken te du finner best å drikke til bestemte tidspunkter på dagen.

  • Kapsler med sort te inneholder mest koffein og er best om morgenen, rundt 30 minutter etter frokost – fordi sort te ikke er veldig hjelpsomt med tanke på opptak av vitamin B.
  • Kapsler med grønn te sies å være best å drikke om ettermiddagen for å hjelpe leveren.
  • Om kvelden er tekapsler med minst eller uten koffein best dersom du sliter med å sovne. 

Daglig dose

Noen gang lurt på hvor mange tekopper, med alle sine antioksidanter, man må drikke før det har en god virkning? De fleste undersøkelsene har brukt mellom 4-6 kopper pr dag for å studere effektene på vekttap, arteriehelse, motvirking av kreft, beinbeskyttelse og andre viktige ting man bør fokusere på med helsen. Og det sies at:  Jo mer te du drikker, dess bedre!

Varier kaffedrikkingen din

Når man drikker forskjellig kaffevarianter, er bestemte tidspunkter på dagen best for bestemte kaffevarianter. Mer koffein behøves tidligere på dagen sammenlignet med om du skulle drikke kaffe sent om ettermiddagen eller kvelden. Tiden du har til rådighet vil avgjøre hvilken kaffe du bør lage.

Det foreslås at dagens første kopp, og dagens siste kopp drikkes 3 timer etter at du våkner og 3 timer før du går til sengs. Det har å gjøre med når dine kortisolnivåer allerede er høye, så vent til du virkelig trenger koffein, ellers vil kroppen din produsere mindre kortisol på grunn av kaffedrikkingen. Å drikke en latte eller cappuccino sent om ettermiddagen er et godt valg da melken mildner koffeinstyrken.  En full kopp med normal kaffe tidlig på dagen er best da den inneholder mest koffein.