Bosch vannkoker TWK7203

svart/stål

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 399,00 kr

Nå: 1 199,00 kr

ELLER

Produktspesifikasjoner

Merker Bosch

Produktbeskrivelse av Bosch vannkoker TWK7203

Med sin minimalistiske og innbydende utforming passer denne elektriske kokoeren inn i ethvert kjøkken.

Med sine rene linjer, samspill med mørke plastflater og stål-utseende er maskinen derved både tidløs og stilren. Maskinen kan inneholde hele 1,7 liter vann, så man har rikelig med varmt vann. Får man laget for mye vann, eller drikker man bare en kopp te i løpet av dagen, kan maskinen holde vannet varmt i opptil 30 minutter med den spesielle KeepWarm-funksjonen.

Kannen er i tillegg dobbeltisolert for å holde best mulig på varmen, samtidig med at den sørger for at man ikke brenner seg på utsiden av kannen.

Du aktiverer de forskjellige funksjonene fra en enkel berøringsskjerm, som betjenes med en enkelt berøring. Her kan du f.eks. selv justere temperaturen på vannet, som har hele 7 forskjellige innstillinger mellom 70°C-100°C – så du derved kan få den helt perfekte temperatur til det du skal til å tilberede.

Bosch TWK7203-vannkokeren kommer med en behagelig lyd, når vannet har nådd din ønskede temperatur og har dampstopp, så maskinen selv skrur seg av når vannet koker, slik at den ikke kan koke over.

Kannen og den tilhørende foten er enkel å betjene, da kannen kan settes på foten uansett vinkel. Kalkfilteret kan tas av, og kannen er da enkel å rengjøre

Effekten er på 1850-2200 watt og sikrer således at det varmes opp på kort tid.

Anmeldelser- basert på 1 anmeldelser
1
0
0
0
0
Vise alle anmeldelser

Skrive en anmeldelse:

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Anmeldelse:
  • Innholdet må være minst 20 tegn 20