Senseo Viva Café (svart)

+112 puter til Senseo

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 215,00 kr

Nå: 949,00 kr

Det er en god ide å kjøpe puter og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

puter 112
antall kopper 112
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivelse av Senseo Viva Café (svart)

Med den brukervennlige Senseo Viva Café får du adgang til et stort univers av kaffe, kaffedelikatesser og kakao. Du kan brygge en kopp eller et krus, for maskinen kan nemlig lage både store og alminnelige kopper kaffe – på bare et minutt. Får du en gjest på besøk kan maskinen også lage 2 alminnelige kopper, i stedet for én stor.

Senseomaskiner blir testet 10 000 ganger innen de når ut i butikkene. Det gjør Philips for å garantere at kvaliteten er på topp når du må ha favorittkaffen din. Senseo Viva Café brygger kaffen ved høyt trykk, og det er viktig at dette trykket er stabilt i hele maskinens levetid for at du skal få den perfekte koppen med kaffe, hver gang.

Senseo Viva Café lager kaffe ved hjelp av "kaffeboost"-teknologi, som gir en mer fyldig smak ved å fordele vannet over hele senseoputen. Vannet fordeles av 45 aromadyser, som sørger for at all smak og aroma frigis. Ønsker du en kraftigere kopp kaffe, kan du bruke "Intensity Select", som aktiveres med et enkelt dobbeltklikk. I tillegg har Senseo Viva Café også "Crema Plus" som gir en delikat kaffekrem på toppen.

Takket være den automatiske av-funksjonen, skal du ikke være redd for å glemme maskinen. Etter 30 minutter skrur maskinen seg av, hvis den ikke har vært i bruk. Det gir rik mulighet til å lage en kopp ekstra, uten at du skal være redd for hverken strømregningen eller miljøet.

Maskinen er enkel å vedlikeholde og rengjøre. De fleste delene kan gå i oppvaskmaskinen, og resten kan klares med en våt klut. Det eneste du må passe på å gjøre, er å avkalke maskinen regelmessig.