Senseo Viva Café (svart)

Philips kaffemaskin

Lagerstatus: På lager

Anb.: 995,00 kr

Nå: 899,00 kr

ELLER
Det er en god ide å kjøpe puter og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Senseo
Merker Philips
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Senseo Viva Café (svart)

Med Senseo Viva Café kan du brygge en kopp eller et krus av yndlingskaffen din på bare et minutt. Denne senseomaskinen kan nemlig lage både store og alminnelige kopper kaffe. I tillegg kan du bruke maskinen til å lage 2 alminnelige kopper i stedet for én stor.

Noen foretrekker en kraftigere kopp kaffe i ny og ne, til det har Philips utviklet "Intensity Select"-systemet til senseomaskiner. Det aktiveres ganske enkelt ved å klikke dobbelt på knappen, deretter vil maskinen sørge for at du får en mer intens kopp kaffe.

Som en eier av en senseomaskin, åpnes dørene for deg til et stort utvalg av diverse kaffesorter, kaffespesialiteter og kakao. Alle muligheter er derfor til stede for at du kan finne nye favoritter til deg selv, og det er selvsagt også mulig å finne noe til resten av familien.

Senseo Viva Café brygger kaffen med "kaffeboost"-teknologi. Det gir en rikere og mer fyldig smak – fordi kaffen fordeles gjennom 45 aromadyser. På den måten fordeles vannet best mulig over hele senseoputen – noe som frigir mest mulig av kaffeputens smak og aroma. I tillegg sikrer "crema plus"-systemet at kaffen din får et fint og fløyelsmykt skumlag med kaffekrem på toppen.

Philips tester maskinene 10 000 ganger før de kommer ut til forbrukeren. Det gjør de for å sikre at kvaliteten er på topp i hver eneste kopp du brygger. Kaffemaskiner som senseomaskinen lager nemlig kaffe ved et høyt trykk. Mister man dette trykket, da vil maskinen ikke kunne levere det resultatet man forventer. Når du bruker en senseomaskin, kan du derfor være sikker på at din første kopp ikke blir din siste.

Senseo Viva Café har et system som automatisk skrur maskinen av etter 30 minutter, dette hvis den ikke har vært i bruk. Det betyr at du alltid kan lage en ekstra kopp, hvis lysten melder seg, men også at du ikke skal bekymre deg for strømforbruket og miljøet, hvis du glemmer å skru den av.

Denne maskinen er enkel å både vedlikeholde og rengjøre. Flere av delene kan gå i oppvaskmaskinen, mens du kan klare resten med en fuktig klut. Du forlenger maskinens levetid om du bare husker å avkalke den regelmessig.

Bedøm Senseo Viva Café (svart)

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Anmeldelse:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20