Senseo Viva Café (svart)

+60 puter til Senseo og 2 oppbevaringsbokser

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 291,80 kr

Nå: 699,00 kr

Det er en god ide å kjøpe puter og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

puter 60
antall kopper 60
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivelse av Senseo Viva Café (svart)

Senseo Viva Café er en brukervennlig maskin som enkelt og lett kan brygge kaffe, kaffedelikatesser og kakao. Du kan brygge en kopp eller krus på bare et minutt - eller to kopper hvis du får gjester.

Kaffet brygges ved hjelp av Kaffeboost-teknologi, som ved bruk av 45 aromadyser fordeler vannet og trykket jevnt gjennom kaffeputen. Det gir en fyldigere og mer avrundet smak, og frigjør aromaen på kaffen. Den nybryggede kopp kaffe avrundes av en delikat crema laget med Senseos unike Crema Plus-teknologi. Hvis du foretrekker en sterkere kopp kaffe, kan du aktivere Intensity Select med et dobbeltklikk.

Alle Senseo-maskiner er testet 10.000 ganger av Philips før de når forbrukere. Senseo Viva Café brygger kaffen ved høyt trykk, så den grundige testen er din garanti for at du alltid får den høyeste kvaliteten når du brygger din favorittkaffe.

Senseo Viva Café er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Rengjøring krever bare en våt klut, mens de fleste deler kan gå i oppvaskmaskinen.

Denne pakken inkluderer, i tillegg til Senseo Viva Café, 3 av våre mest populære Large Cup-varianter. I tillegg vil du også motta 2 Senseo-oppbevaringsbokser - en i hvitt og en i svart, som sikrer optimal lagring av Senso-putene.