Tassimo Vivy 2

+2 pk. kapsler

Lagerstatus: På lager

Anb.: 818,80 kr

Nå: 449,00 kr

Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Tassimo

Produktbeskrivelse av Tassimo Vivy 2

Med vår Tassimo Start Pack kan du invitere til kaféopplevelser hjemme og tilberede kaffe som barista med bare ett klikk!

Tassimo Vivy2 er en kompakt maskin som med en tidløs design og ikke bare passer inn i hvert kjøkken, men som også er super brukervennlig. Den smarte T-Disc-teknologien lar maskinen lese de optimale bryggeforholdene og kvantiteten i seg selv. Alt du trenger å gjøre er å legge i en kapsel med den drikken du ønsker, og maskinen vil brygge en perfekt kopp kaffe på et øyeblikk. Alt med bare et trykk på en enkelt knapp.

Maskinen vedlikeholdes enkelt med en fuktig klut, og alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskinen. Maskinen varsler seg når det er tid for avkalking - og den skjer helt automatisk ved hjelp av servicedisken som følger med maskinen.

Det er et stort utvalg av Tassimo-favoritter for hele familien, og utvalget vokser hele tiden. Det er mange forskjellige velsmakende kaffesorter, kaffespesialiteter, te og varm sjokolade å velge mellom.

Med vår Tassimo Startpakke vil du motta to pakker av våre favoritter til Tassimo - så blir du ønsket velkommen til Tassimo universet på den beste måten.