St. Remio Aromatic

10 kapsler til Caffitaly

På lager
Now: kr 30,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 10
Antall kopper 10
Merker St. Remio
Kapselsystem Caffitaly
Smak Frukt, Nøtter
Koppstørrelse Espresso
Styrke Medium (5/10)
Best før 26.02.2023

Produktbeskrivelse av St. Remio Aromatic

St. Remio er et kaffemerke med spesielt høyt fokus på miljøvennlighet og sosialt ansvar. St Remio bruker kun UTZ-sertifisert kaffe, så det er alltid sikret at kaffen har blitt bærekraftig dyrket og under ordnede omstendigheter og arbeidsforhold. St. Remio støtter også et bredt spekter av prosjekter for å fremme disse verdiene, og har et spesielt fokus på Rwanda med særlig fokus på å forbedre forholdene til kvinnelige kaffebønder.

Når du kjøper st. Remio kaffe, støtter du derfor aktivt det lokale kaffebønnesamfunnet og bidrar til bedre utdanning, økonomi og bærekraftig utvikling.

St. Remio har nylig lansert et nytt organisk utvalg der all kaffe er biosertifisert. Denne serien består av en rekke kvalitetskaffe som har blitt dyrket helt uten bruk av plantevernmidler, noe som selvfølgelig også er tilfelle for denne varianten kalt Aromatic.

Her får du en velbalansert middels stek kaffe med noter av frukt og nøtter. Denne milde kaffen kan lett nytes ren, men blir spesielt bra når den blandes med melk, for eksempel som når den brukes som base i en Latte eller Cappuccino.

Denne St. Remio-varianten gir våre varmeste anbefalinger - fordi her får du ikke bare en kvalitetskaffe, men støtter også et godt formål.

St. Remio Aromatic
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Kapselholder for Caffitaly med 4 rom
Kapselholder til 40 Caffitaly-kapsler
Now: kr 139,00
Kaffekapslen descaler for Caffitaly
Avkalking Flytende Kaffekapslen 2 behandlinger til Caffitaly
Now: kr 49,00