Beskrivelse

St. Remio er et kaffemerke med spesielt høyt fokus på miljøvennlighet og sosialt ansvar. St Remio bruker kun UTZ-sertifisert kaffe, så det er alltid sikret at kaffen har blitt bærekraftig dyrket og under ordnede omstendigheter og arbeidsforhold. St. Remio støtter også et bredt spekter av prosjekter for å fremme disse verdiene, og har et spesielt fokus på Rwanda med særlig fokus på å forbedre forholdene til kvinnelige kaffebønder.

Når du kjøper st. Remio kaffe, støtter du derfor aktivt det lokale kaffebønnesamfunnet og bidrar til bedre utdanning, økonomi og bærekraftig utvikling.

St. Remio har nylig lansert et nytt organisk utvalg der all kaffe er biosertifisert. Denne serien består av en rekke kvalitetskaffe som har blitt dyrket helt uten bruk av plantevernmidler, noe som selvfølgelig også er tilfelle for denne varianten kalt Aromatic.

Her får du en velbalansert middels stek kaffe med noter av frukt og nøtter. Denne milde kaffen kan lett nytes ren, men blir spesielt bra når den blandes med melk, for eksempel som når den brukes som base i en Latte eller Cappuccino.

Denne St. Remio-varianten gir våre varmeste anbefalinger - fordi her får du ikke bare en kvalitetskaffe, men støtter også et godt formål.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smaksnoter

Frukt, Nøtter

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Best før

24.01.2026

Special Price

kr 24,00

St. Remio Aromatic

10 kapsler til Caffitaly

(3)

Anmeldelser (3)

God kaffe som ikke er for sterk. God smak! En favoritt hos meg. Se mer
Kjemepedeilig! Denne bruker jeg alltid å servere når vi har gjester. Se mer
Bra kaffe! Gubben verkar också gilla den här Se mer