• ★★★★★ 400.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kapsler til Lavazza A Modo Mio

14 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.

Lavazza ble startet for 120 år siden av Luigi Lavazza som fikk den strålende ideen til å kombinere kaffebønner fra Afrika, Asia og Sør-Amerika for å oppnå en balansert blanding. Han var også den første til å pakke kaffe med pergamin, som er en pakke med 2 lag papir for å ta vare på kaffeduften. Slik startet reisen som har ledet frem til i dag, et selskap som har gjort verden til et gladere og mer våkent sted å være.

Kaffe til Lavazza

Her hos KaffeKapslen vi lagerfører både orginale Lavazza-kaffekapsler, og andre kaffekapsler som er kompatible med Lavazza. Alle trinn fra innhøsting til behandling, blanding, risting/brenning til maling og pakking, blir nøye utført med kjærlig omsorg. Fra historiens begynnelse til i dag har Lavazza holdt seg oppdatert på den teknologiske fronten slik at kaffekoppen din bare smaker bedre og bedre.

Maskiner

Lavazza-kaffekapselmaskiner fremmer en minimalistisk moderne utforming med en elegant stil. De kan være kaffekapselmaskiner, men de forestiller espresso-maskiner med egenskaper som kun gjør livet enklere og mer lettvint. Med en kaffekapsel for Lavazza kan du forvente å få kun den beste kaffen.

Avkalkingsmidler og tilbehør

Man ser helt klart at god kaffe ikke bare kommer fra bønnen, så vi har også alt det andre du kanskje ønsker å kjøpe sammen med kaffekapslene dine. Et kjøp fra oss er alt du trenger. Fra avkalkingstabletter til det aller beste vannet du kan bruke i din Lavazza kaffekapselmaskin takket være våre mugger med vannfilter. For ikke å nevne det lille ekstra slik som siruper som kan tilsettes din neste kopp med Lavazza-kaffe.