• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kapsler til Caffitaly og Löfbergs

28 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Caffitaly/Löfbergs er et autentisk italiensk kaffekapselsystem. De holder til i Milan og snakker varmt om å velge den beste teknologien og kaffen. Kaffekapslene vi lagerfører for Caffitaly/Löfbergs er ikke kun av en høy kvalitet men noen er også enten organiske, regnskogalliansesertifiserte og/eller sertifisert rettferdig handel.

Kaffe

Når du tenker på kvalitet, historikk og kaffekultur, tenker du Italia. Vi hos KaffeKapslen har en helt autentisk og "fullblods" italiensk kaffekapselmaskin og kaffekapsler kun for deg, og ikke bare kan du drikke kvalitetskaffe som smaker fantastisk, men du kan gjøre det med en ren samvittighet og vet at miljøet og alle i det har blitt tatt hensyn til og behandlet på en god måte.

Varm kakao

Italia har en egen måte å gjøre mat og drikke til en behagelig opplevelse og du bør ikke forvente noe mindre med varm kakao. Varm kakao drikkes i Italia til alle årstider, og hvorfor skal vi gjøre det annerledes? Kapsler med varm kakao for Caffitaly/Löfbergs-kaffemaskinen er kvalitet, sjokoladeaktig og bare deilig. 

Avkalkingsmidler og Tilbehør

Det å holde din Caffitaly/Löfbergs kaffekapselmaskin i perfekt stand er det som vil få din kapselmaskin til å virke best mulig i mange år. For å gjøre det har vi sørget for at du kan kjøpe alt du trenger for å avkalke maskinen din, filtrere vannet ditt og organisere kaffekapslene dine. Alt for et enklere liv med god kaffe.