Beskrivelse

St. Remio er et kaffemerke med spesielt høyt fokus på miljøvennlighet og sosialt ansvar. St Remio bruker kun UTZ-sertifisert kaffe, så det er alltid sikret at kaffen har blitt bærekraftig dyrket, og under ordnede omstendigheter og arbeidsforhold. St. Remio støtter også et bredt spekter av prosjekter for å fremme disse verdiene, og har et spesielt fokus på Rwanda, med særlig fokus på å forbedre forholdene til kvinnelige kaffebønder.

Når du kjøper st. Remio kaffe, støtter du derfor aktivt det lokale kaffebønnesamfunnet og bidrar til bedre utdanning, økonomi og bærekraftig utvikling.

St. Remio har nylig lansert et nytt organisk utvalg der all kaffe er biosertifisert. Denne serien består av en rekke kvalitetskaffer som har blitt dyrket helt uten bruk av plantevernmidler, noe som selvfølgelig også er tilfelle for denne varianten kalt Robust.

Som navnet antyder, er dette en fyldig kaffe. Litt mer spesifikt kan vi si at du her får en intens Espresso med hint av kakao, bær og malt. Robust er en Espresso i den høyeste enden av styrkeskalaen, så her er en ideell kopp for alle de som liker en kruttsterk kaffe.

Med sin rike smak nytes den best som en ren Espresso, men det kan også med fordel tjene som base for en Cappuccino eller Latte.

Vi kan bare gi denne St. Remio-varianten våre varmeste anbefalinger - fordi her får du ikke bare en kvalitetskaffe, du støtter også et godt formål.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smaksnoter

Kakao, Bær

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Meget kraftig (10/10)

Best før

18.05.2025

St. Remio Robust

10 kapsler til Caffitaly

(1)

Anmeldelser (1)

God kaffe selv om den var sterk. Se mer