St. Remio Robust

10 kapsler til Caffitaly

På lager
Now: kr 30,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 10
Antall kopper 10
Merker St. Remio
Kapselsystem Caffitaly
Smak Kakao, Mørkbrente bønner, Bær
Koppstørrelse Espresso
Styrke Meget kraftig (10/10)
Best før 02.03.2023

Produktbeskrivelse av St. Remio Robust

St. Remio er et kaffemerke med spesielt høyt fokus på miljøvennlighet og sosialt ansvar. St Remio bruker kun UTZ-sertifisert kaffe, så det er alltid sikret at kaffen har blitt bærekraftig dyrket, og under ordnede omstendigheter og arbeidsforhold. St. Remio støtter også et bredt spekter av prosjekter for å fremme disse verdiene, og har et spesielt fokus på Rwanda, med særlig fokus på å forbedre forholdene til kvinnelige kaffebønder.

Når du kjøper st. Remio kaffe, støtter du derfor aktivt det lokale kaffebønnesamfunnet og bidrar til bedre utdanning, økonomi og bærekraftig utvikling.

St. Remio har nylig lansert et nytt organisk utvalg der all kaffe er biosertifisert. Denne serien består av en rekke kvalitetskaffer som har blitt dyrket helt uten bruk av plantevernmidler, noe som selvfølgelig også er tilfelle for denne varianten kalt Robust.

Som navnet antyder, er dette en fyldig kaffe. Litt mer spesifikt kan vi si at du her får en intens Espresso med hint av kakao, bær og malt. Robust er en Espresso i den høyeste enden av styrkeskalaen, så her er en ideell kopp for alle de som liker en kruttsterk kaffe.

Med sin rike smak nytes den best som en ren Espresso, men det kan også med fordel tjene som base for en Cappuccino eller Latte.

Vi kan bare gi denne St. Remio-varianten våre varmeste anbefalinger - fordi her får du ikke bare en kvalitetskaffe, du støtter også et godt formål.

St. Remio Robust
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Kapselholder for Caffitaly med 4 rom
Kapselholder til 40 Caffitaly-kapsler
Now: kr 139,00
Kaffekapslen descaler for Caffitaly
Avkalking Flytende Kaffekapslen 2 behandlinger til Caffitaly
Now: kr 49,00