Kapsler til Tassimo®

75 varer

Filter
Type
 1. tilbehør (7)
 2. kakao (4)
 3. kaffe (58)
 4. maskin (3)
 5. annen (1)
 6. te (3)
Koppstørrelse
 1. Ristretto (1)
 2. Espresso (8)
 3. Vanlig kopp (31)
 4. Stor kopp (24)
Styrke
 1. Meget mild (1)
 2. Mild (4)
 3. Medium (39)
 4. Kraftig (14)
 5. Meget kraftig (6)
Eiendom
 1. Koffeinfri (2)
 2. Big pack (2)
 3. Maskin (3)
 4. Tilbehør (7)
Merker
 1. Baileys (1)
 2. Bosch (4)
 3. Cadbury (1)
 4. Café Hag (1)
 5. Caffenu (1)
 6. Coffee Shop Selections (3)
 7. Costa (1)
 8. Evergood (2)
 9. Friele (1)
 10. Gevalia (10)
 11. Grand Mere (2)
 12. Jacobs (17)
 13. Kaffekapslen (4)
 14. Kenco (4)
 15. LOr (11)
 16. Marcilla (1)
 17. Milka (1)
 18. Oreo (1)
 19. Suchard (1)
 20. Tassimo (6)
 21. Tea Time (1)
 22. Twinings (1)

 1. Bestselgere
 2. Billigste først

Tassimo-kapsler

Du skal ikke bekymre deg om hvor frisk kaffen i kaffekapslene dine fra Tassimo er. Disse er nemlig meget tett forseglet og holder derfor riktig godt på aromaen. Først ved tilberedelsen brytes forseglingen, som betyr at hele aromaen kommer til sin rett i din nybryggede kopp med kaffe.

Koppstørrelsene går fra 40 til 245 ml. Du kan dermed få alt – helt fra en liten, sterk kopp kaffe, til en stor kopp Caffé Latte.

I tillegg til et stort utvalg av forskjellige kaffekapsler, finnes det også mange te- og kakaokapsler å velge mellom. Det vil dermed ikke være vanskelig å finne en kakao eller te, som du eller dine barn liker. I tillegg til alminnelig te, kan du også få en lekker kremaktig Chai Latte eller en forfriskende iste.

Ønsker du å toppe drikkene dine med et lekkert lag kremaktig melkeskum, kan dette også fås i kapsler. Dermed kan du lage din helt egen Cortado eller tilføye melkeskum til koppen din med varm sjokolade. Mulighetene er mange, og det er dermed kun din kreativitet som begrenser deg.

Tassimo-maskiner

Tassimo ønsker å gi deg et ekstremt brukervennlig, men samtidig avansert, helautomatisk system som på en enkel måte kan brygge alle slags varme drikker til deg. Dermed er det også meget enkelt og rett frem å betjene denne maskinen. Det eneste du skal gjøre er å fylle vann i vanntanken, hive innpå en kapsel, og trykke på start. Maskinene er enkle i deres utforming, og fås i flere forskjellige farger. Dermed vil det være mulig å finne en kapselmaskin, som passer til stilen i hjemmet ditt.

Teknologien Tassimo Intellibrew™ står bak den fantastiske måten Tassimo-maskiner tilbereder te-, kakao- og kaffekapsler på. Alle slags drikkevarer, som tilberedes på maskinen, blir laget individuelt på bakgrunn av strekkoden som finnes på hver kapsel. Dette er mulig fordi strekkoden automatisk skannes før maskinen starter tilberedningen av drikken din. Dette betyr at vannmengde, bryggetid og den optimale temperaturen blir brukt til den kapselen du har satt i maskinen. Dermed vil du alltid få det beste resultatet.

Din Tassimo-maskin kan gjøre livet enklere for deg. Med et enkelt trykk, vil du på kort tid kose deg med den kaffen eller teen du har lyst til. Det tar kun omkring 30 sekunder for maskinen din å brygge den koppen du ønsker. Dermed finnes det mer plass til å kose seg med livets spesielle øyeblikk.

Tassimo og Terracycle

Som Tassimo-bruker behøver du ikke ha dårlig samvittighet over å bruke kapsler til maskinen din. Ønsker du å være god mot miljøet, kan du nemlig sende dine brukte kapsler og emballasje til resirkulering.

Med Terracycle kan du enten selv velge å samle sammen avfallet ditt, eller du kan avlevere det hos en innsamler. Du deltar i Terracycle og sender avfallet ditt gratis. Du kan dog først sende en pakke avgårde når den veier mer enn 7 kg. For en forsendelse over 7 kg, får du 10 poeng pr. 16,9 gram du sender. 10 Poeng utgjør 10 øre. Ved forsendelse av avfall under 7 kg. vil du ikke opptjene poeng.

Pappesken du sender avfallet i, teller ikke med i vekten. Når du sender avfallet, kan du sørge for å pakke det inn i poser, for å unngå søl. Ved å sende inn avfall, opptjener du penger som går til valgfrie velgjørende formål.

Når avfallet er sendt inn, vil det bli vasket og smeltet om til hard plast. Deretter brukes det til å lage nye produkter. Terracycle aksepterer kun Tassimo-kapsler og folie-pakker. De tar dermed ikke mot pappemballasje, siden dette kan sorteres i det alminnelige avfallssystemet.

Tassimo-kapsler til gode priser

Hos oss kan du alltid finne gode priser på Tassimo-kapsler. Du kan finne alt – fra en sterk og aromatisk kaffe, til en søt og velduftende te. Har du akkurat fått maskinen din, kan du også velge å prøve en av våre smaksblandinger – så kan du enkelt finne favoritten din blant våre mange smaksvarianter. Smaksblandingen kan også brukes til dine gjester, hvis du ønsker å kunne by dem på et større utvalg av kaffedrikker.

Du kan få både smaksblandinger til forskjellige slags aromatisk sort kaffe, og til kaffe med melk. I tillegg kan du også få den helt store pakken som inneholder alle slags kapsler fra oss til Tassimo. I denne pakken kan du således ikke bare prøve kaffe, men også te og kakao.

Kapselholdere til Tassimo

I tillegg til et stort utvalg av både kaffe, te og kakao, kan du hos oss også få annet smart tilbehør til din Tassimo-maskin. Blant annet kan du finne kapselholdere og avkalkningstabletter til maskinen din.

Ved regelmessig rengjøring og avkalking, kan du forlenge levetiden på maskinen din. Samtidig sørger du for at maskinen alltid fungerer best mulig. Maskinen din krever ikke meget rengjøring. Det er dog viktig å avkalke den minst annenhver måned pga. kalkinnholdet i vannet. De fleste Tassimo-maskiner har et innebygget rengjøringsprogram.

Har du bruk for en smart løsning til oppbevaring av dine kapsler, har vi også her en løsning til deg. Du kan nemlig få smarte kapselholdere, som kan plasseres ved siden av maskinen. Dette gir deg ikke bare mindre rot, men også et godt overblikk over hvilke kapsler du har. Kapselholderne kommer med en smart dreiefot, som gjør det enkelt for deg å velge en kapsel. Dermed kan du spare masse tid når du leter etter den drikken du har lyst på i øyeblikket.

Med en Tassimo-maskin vil du oppleve en enklere hverdag.