• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kapsler til Tassimo®

60 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Tassimo er et internasjonalt merke med et pålitelig rykte og et godt utvalg av kapsler med kaffe, te og varm sjokolade man kan velge mellom. Med en kaffekapselmaskin fra Tassimo kan du glede hele familien og alle vennene dine med over 35 forskjellige kapsler hvor du kan velge blant varianter av kaffe, te og varm sjokolade. Aldri et kjedelig øyeblikk når man har en varm drikke takket være Tassimo.

Bare Kaffe

Uansett hvilken kaffe som er ankeret i ditt daglige liv, være seg en klassisk blanding til en mørkere brenning, fra en mild til en intens kaffe, lagerfører vi den. Kaffekapsler for din Tassimo kaffekapselmaskin er alltid akkurat som du liker den når du finner kaffekapselen som er perfekt for deg.

Kaffebutikkvarianter

De fleste tror kanskje at du bare kan få en kvalitetsmacchiato, -kaffe latte eller -cappuccino i en kaffebutikk når den er laget av en barista. Du kan absolutt få høy kvalitet hjemme ved bruk av kaffekapsler for Tassimo. Du vil ikke føle det som om du går glipp av noe i det hele tatt ved å lage med din Tassimo kaffekapselmaskin det du normalt ville bestille i en kaffe butikk. 

Varm Kakao

Tenk på din favorittsjokoladeplate eller sjokoladekjeks, skulle du ikke ville elske å drikke den? Kanskje du kan det med de mange forskjellige kapslene med varm sjokolade vi har på lager som du kan bruke med Tassimo-maskinen din. Varm sjokolade er bevist å gjøre folk lykkeligere og forbedre deres humør. Med det i tankene, tror vi hos KaffeKapslen at hvert et hjem burde ha kapsler med varm sjokolade, klare for hva som helst.

Tetid

Uavhengig av når på dagen du gjerne drikker en kopp te kan du bruke din Tassimo kaffekapselmaskin til te for alle anledninger. Kvalitetste er like viktig som kvalitetskaffe – her hos KaffeKapslen lagerfører vi kun det beste.

Tillegg og tilbehør

Med tanke på å lære mer om hvordan man kan lage en deilig kopp kaffe, te eller varm sjokolade ved å bruke Tassimoen din må man tenke gjennom mer enn bare kvaliteten på kapslene.  Du må sørge for at maskinen din fungerer optimalt, og holde dine kapsler for Tassimo organisert slik at de blir enkle å bruke. Vi tilbyr også smaksopplevelser som hever kaffedrikkingen din til nye høyder og ting som holder vannet ditt rent og best mulig på smak.