• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
 • Fri frakt på ordre over 999,-
 • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kapsler til Nescafé Dolce Gusto®

69 varer

 • Levering innen 1-4 virkedager
 • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
 • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Med sin tilgjengelighet i hele verden, kan Dolce Gustos-kaffekapselmaskin gi deg en perfekt kopp kaffe på mindre enn et minutt med opptil 15 bar profesjonelt trykk. Derfor er det ingen overraskelse at utvalget av Dolce Gusto-kaffekapsler strekker seg over 30 varianter man kan velge mellom. Det er virkelig en Dolce Gusto-kaffekapsel for alle, selv for de som ikke drikker eller ikke kan drikke kaffe.

Kaffe på sitt beste

Ristretto, espresso, vanlig sort kaffe, sterk eller svak, undervurder aldri hvilken betydning en vanlig kopp med sort kaffe kan spille når man lager kaffekunst du vanligvis bare forestiller deg en barista kan lage. Dog, når det kommer til kaffekapsler for Dolce Gusto, er det å lage kopper med standard kaffekafevarianter kun opp til oss og maskinen den er laget i. Alt du må gjøre er å se det for deg, ønske og bestille de helt riktige kaffekapslene.

Kaffe med melk

Vanligvis når du lager en latte eller cappuccino må du piske melken til akkurat riktig temperatur og konsistens. Det krever normalt en separat melkeskummer til din kaffekapselmaskin. Og du bør helst sørge for å ikke glemme melk neste gang du går til butikken. Dette slipper du med kaffekapsler for Dolce Gusto som også inkluderer en kapsel med melk. Når ting blir enda mer praktisk og enklere.

Varm sjokolade

Med ganske mange forskjellige kapsler med varm sjokolade å velge mellom, hvordan kan du si nei takk? Det er kapsler med varm sjokolade fra Dolce Gusto og de som er laget for Dolce Gusto. Søt og koslig og det har vi mayaindianerene å takke for. Så hvorfor burde du aldri si nei til kapsler med varm sjokolade? vel, i det 17. århundre brukte franskmennene varm sjokolade som "medisin" mot sinneutbrudd og dårlig humør. Logisk.

Tekopp?

Enten du føler for en te med melk, en eksotisk krydret te eller en helende urtete, har vi alt. Dolce Gusto har en te for for alle anledninger, uavhengig av været eller hvem som er på besøk. Hvor du enn er, vil du føle deg hjemme med en kopp Dolce Gusto-te i hånden. 

Iskalde drikker

Sommertid betyr varme, solskinn og en forfriskende drikke man kan kjøle seg ned med. Det betyr ikke at din Dolce Gusto-kaffemaskin tar ferie, å nei. Det betyr at du bruker kapsler med iste og kapsler for is-cappuccino for Dolce Gusto. Du kan dog, selvsagt, akkurat som med iskrem, drikke disse iskalde drikkene når som helst på året. 

Tilbehør og annet

Vi har som mål å gjøre din Dolce Gusto-opplevelse bedre og gjøre livet ditt enklere. Ikke bare sørger vi for at maskinen din ivaretas når det kommer til avkalking, men også med organiseringen på kjøkkenet ditt når kaffekapsler skal lagres. Vi elsker også å gi kaffen din mer smaksvariasjon og fløte, samt det å gi deg muligheten til å løpe ut av huset med kaffekoppen din, om det skulle være nødvendig.

Kaffesjargong

Ord du bør kjenne til så du høres kul ut når dine venner kommer på besøk

 • Ristretto  er en kort sort (espresso)
 • Lungo er en lang sort (espresso)
 • Espresso er en mengde kaffe
 • Kaffe latte er en espressomengde toppet med dampet melk
 • Cappuccino er en enslig espresso toppet med varm melk og dampet melkeskum
 • Macchiato er en espresso toppet med litt melk og skum.