Beskrivelse

Vi hos Kaffekapslen tilbyr nå vår helt egne variant av den kjente Café klassikeren, Cappuccino.

Vi har skapt en klassisk Cappuccino basert på en Espresso, som suppleres med en deilig skummet og kremet melk – nøyaktig slik en Cappuccino skal være.

Italienske kaffetyper kjennes som regel igjen ved at de har ganske avslørende navn som ganske enkelt beskriver hvordan kaffen er tilberedt, slik som f.eks Latte, Espresso og Macchiato. Her er Cappuccino et lite unntak da det på italiensk betyr ’hette’, og som kommer av at Cappuccinoens inspirasjon menes at stamme fra Fransiskaner-ordenen på grunn av hettene på munkekuttene.

Ettersom en Cappuccino i likhet med en Latte, er en Espresso som er blitt tilsatt godt med skummet melk, tenker nok mange på hva som egentlig er forskjellen mellom en Cappucdino og en Latte ?
Dette er et godt spørsmål, og forskjellene er faktisk ikke så store. En Cappuccino serveres dog som regel i en mindre kopp enn en Latte, og den derfor ha en kraftigere Espresso-smak, da forholdet mellom melk og Espresso er jevnere fordelt i en Cappuccino enn i en Latte, hvor sistnevnte har mer melk og skum. Sist men absolutt ikke minst er den mest avgjørende forskjellen at man kan gjerne sier at en Cappuccino er en Espresso tilføyet et lag melkeskum, mens en Latte kjennetegnes ved at melken og kaffen er blandet sammen.

Vår Cappuccino kommer med en lysebrun farge, deilig melkeskum og med et koffeinnivå som nok skal kvikke deg opp, uten at det blir for mye.. Her er med andre ord, en klassisk Cappuccino til en fornuftig pris, som etter vår mening vil passe de aller fleste.

Vi leverer denne Cappuccinoen i kapsler som passer perfekt sammen med din Dolce Gusto-maskin.

Dette produktet har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Ingredienser

Hvit kapsel: basispulver (glukosesirup, uhydrogenert kokosnøttolje, stabilisatorer: E340, E452; MELKEprotein, antiklumpemiddel: E551; emulgatorer: E471, E472e; farge: E160a), skummetMELKpulver (24%) (EU), MYSEpulver, sukker, dekstrose, MYSEproteiner, antiklumpemiddel: E551; salt. Brun kapsel: brent kaffe (kaffebønner fra land utenfor EU).

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

8

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstørrelse

Stor kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

31.07.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

406

Protein

12

Fett (g)

14

- herav mettede fettsyrer

8,7

Karbohydrater

48

- hvorav sukkerarter

27

Cappuccino - Hverdagskaffe

16 kapsler til Dolce Gusto

(12)

Anmeldelser (12)

Denne va ikke god , søppel rett og slett!. En god cappuccino skal ha bra med skum , litt søt , sånn passe sterk , og med litt skjokoladestrø på toppen av skummet ,da får du en god cappuchino. Har laget kaffe i 30 år , så det vet jeg. Ha en god kaffe! Se mer
Veldig god cappucino!:) Se mer
Ja dette er en veldig god cappuccino Se mer
Bra balanse. Se mer
.... Se mer
Denne er god, morgenkaffen min hver dag på jobb Se mer
Dårlig med skum på melken, den blir fort vannete og smaker lite. Se mer
God kaffe med den lille ekstra smaken Se mer
Denne var bare utrolig god! Har smakt en del forskjellig latte og cappuccino men denne var god. Synes den blir best om man tar kaffen først og deretter melk (på 6 streker). litt kanel på toppen.. nam! Se mer
En av de beste kaffen jeg har smakt . Jeg er litt kresen på kaffe så jeg kjøper ikke hva som helst. Men denne faller i smak hos meg. Se mer
Smakte ikke noe godt, kaffe smaken minnet meg om utvannet kaffe eller billig pulverkaffe som er blandet med sukker. En skarp lukt og bismak som ikke ble borte på en god stund.
Orginalen er mye bedre.
Se mer
Denne var ikke god sammenliknet med den originale Dolce Gusto Cappuccino.
Men brukte espressokapslene til iskaffe, det gikk helt fint. Melkekapslene gikk i søpla.
Se mer