Illy Iperespresso-kapsler

13 varer
Sortering:
Illy Intenso for Illy iperespresso
kr 119,00
Latte Art dekorasjonssett
(3)
kr 99,00
Illy Classico Iperespresso pack and capsule
(2)
kr 119,00
Illy Iperespresso lungo classico Package and capsule
(1)
kr 119,00
illy Etiopia pakke og kapsel til iperespresso
Spesialpris kr 90,00 Vanlig pris kr 119,00
Illy Brasile for Illy iperespresso
kr 119,00
Avkalkingssett fra Illy
(1)
kr 149,00
avkalkingstabletter til illy Iperespressomaskin
kr 79,00
Avkalking Flytende Kaffekapslen
kr 59,00
illy Classico Americano pakke og kapsel til iperespresso
(2)
kr 119,00
illy India pakke og kapsel til iperespresso
(1)
kr 119,00
illy Costa Rica pakke og kapsel til iperespresso
kr 119,00
illy Guatemala pakke og kapsel til iperespresso
kr 119,00

Illy-kaffe – IperEspresso-kapsler og -puter

Illy er et av de mest anerkjente kaffemerkene i verden. Den italienske virksomheten ønsker kun å produsere den beste kaffen til deg. Med deres kaffe kan du dermed alltid stole på at du får en kopp fyldig kaffe av høy kvalitet. Illy-bønnene kommer fra forskjellige land rundt om i verden. Det er fordi kaffebønnene utvikler forskjellige smaksnyanser, alt etter hvordan og i hvilket klima de blir dyrket. Du kan dermed få Illy-kaffekapsler med en søt og forførende smak, eller med en sterk og oppkvikkende aroma.

Kaffebønnenes smak blir forsterket ved at de ristes. Ønsker du en fyldig kaffe med sødme, skal du derfor velge en mørkristet kaffe. Denne er også god når man skal tilberede en Espresso. Liker du bedre en klassisk dansk kopp med kaffe, skal du derimot velge en lett-/mellomristet kaffeblanding.

Ved tilberedelsen av kaffe på kapselmaskinen din, blir det dannet et lekkert lag kaffekrem på toppen. Denne oppstår fordi kaffen blir laget med et bestemt pumpetrykk. Trykket vil variere, alt etter om man tilbereder en kaffe eller en Espresso. Ved en Espresso er pumpetrykket på 15 bar, hvilket betyr at det varme vannet går hurtigere gjennom kaffen. Når vannet går gjennom kaffen, tar det hele smaken og aromaen med seg ned i kaffekoppen din. Vannmengden, når man lager en Espresso, er mindre enn den er ved en alminnelig kopp kaffe, noe som gir en kraftigere og intens kaffesmak. Når du tilbereder en Espresso, får du i hovedsak 30 ml. ren nytelse.

Espressoen er hovedingrediensen i mange kaffedrikker med melk. Har du en Illy-maskin med en melkeskummer, kan du lage kaffe som en ekte barista. Du kan lage en lekker Cappuccino, Caffe Latte, Cortado og mye mer.

Elsker du kaffe så mye at du også gjerne vil kose deg med en kopp om kvelden, kan du også få koffeinfrie kapsler og puter til maskinen din.

Illy-kaffebønner

Hemmeligheten bak den høye kvaliteten på kaffebønnene fra Illy er den høye standarden det legges opp til når kaffen produseres. Kaffebønnene består av 9 forskjellige Arabica-bønner som vokser på de beste dyrkningsplassene i verden. Når de er modne, plukkes de forsiktig for hånd. Deretter blir de enten vasket eller tørket.

Før ristningen, blir bønnene blandet, noe som skaper den vidunderlige uforandrede kaffesmaken. Etter ristningen blir kaffebønnene luftavkjølt. Når bønnene er klare, blir de pakket i lufttette beholdere som gjemmer på både aromaen og kaffebønnenes smak. Når du åpner kaffen din, vil dine sanser dermed oppleve en intens og himmelsk duft av vidunderlig kaffe.

Etter du har åpnet kaffen, anbefales det at man plasserer den i kjøleskapet. Dette vil bevare kaffens aroma i lenger tid. Kaffen må dog ikke plasseres tett på matvarer med en sterk lukt, fordi dette kan smitte over på bønnene. Sørg derfor for at kaffen din ikke kommer for tett på oster og andre matvarer med en sterk lukt.

Du lager den beste kaffen ved å kverne bønnene kort tid før du skal bruke kaffen. Hele kaffebønner holder bedre på aromaen enn malte kaffebønner. Dette fordi kaffebønnene frigir aromaen sin når de blir kvernet. Blir den kvernede kaffen dog pakket i en lufttett beholder, vil den også kunne holde på aromaen i lang tid.

Illy kaffebønnesorter

Illy tilbyr mange smakssorter fra forskjellige verdenshjørner, som alle gir deg en enestående kaffeopplevelse. Den enestående smaken får kaffen spesielt når kaffebærene dyrkes. 

Kaffesortene fra Mellom- og Sydamerika minner en smule om hverandre. For eksempel får du med bønner fra Mellomamerika en mild kaffe, med en søt aroma og en lett syrlighet. Den søte aromaen får du også av kaffebønner fra Guatemala. Her får du endog også en kraftfull smak av sjokolade. Kaffeproduksjonen i Guatemala er dog begrenset, mens kaffeproduksjonen i Columbia er stor, og utgjør hele 10% av den globale Arabica-produksjonen med ca. 12 millioner sekker kaffe årlig. De colombianske kaffebønnene gir deg også en søt kopp smakfull kaffe.

Hvis du leter etter den originale espressoblandingen, finner du den i kaffebønnene fra Brasil. Disse har en søt aroma av sjokolade og ristet brød. Brasil er den største Arabica-produsenten i verden, med en produksjon som utgjør en tredjedel av den samlede globale Arabica-produksjonen. Det blir fremstilt hele 35–40 millioner sekker årlig, som kommer fra 5 milliarder kaffeplanter. Dette gir arbeide til 5 millioner mennesker, hvor 500 000 er kaffebønder.

Med kaffebønner fra de afrikanske landene, får du en kaffe med en frisk smak. For eksempel smaker kaffebønner fra Etiopia i hovedsak av jasmin, frukt og sitrus. Etiopia er kaffens opprinnelsesland. Kenya har en mer beskjeden kaffeproduksjon, men kan produsere en fantastisk kaffe pga. de moderate og stabile værforholdene.

I Asia får Illy sin kaffe fra India. De indiske kaffebønnene gir deg en kaffe med en full kropp og en krydret aroma. Indiske kaffebønner har en lett bitterhet over seg.

Alle bønnene til de klassiske blandingene er fremstilt av 100% Arabica-bønner.

Om Illy og Illy Francisfrancis

Illycaffé ble i 1933 grunnlagt av den kreative og kosmopolitiske ungareren Francesco Illy. Etter første verdenskrig flyttet Francesco til Triest i Italia, hvor han fant sine tre store kjærligheter i livet; hans kone, byen Triest og kaffe. I Italia begynte Francesco å eksperimentere med kaffen og kaffetilberedelsen, som førte til oppfinnelsen av espressomaskinen ”Illetta”. Illetta er forløperen til den moderne espressomaskinen, som vi kjenner den i dag. I tillegg til Illetta ble det også funnet opp en måte som gjorde at man kunne frakte kaffe uten at dens aroma eller smak tapte seg. Dette betød at man allerede i 40-årene kunne frakte Illy-kaffebokser til Sverige og Holland.

I 40-årene begynte også sønnen og kjemikeren Ernesto Illy å arbeide for virksomheten. Sønnen grunnla firmaets interne kjemilaboratorium, hvor han satte grunnstenen for vitenskaplig forskning og utvikling.

Illycaffé har fra begynnelsen hatt som sitt mål å by forbrukerne på en kaffe av høy kvalitet. Derfor fikk de i 1988 også patentert en datamaskinbeskyttet utvelgelsesprosess til kaffebønnene. Dette gjør det mulig å ta en prøve av hver enkelt bønne, for utelukkende å finne frem til de beste.

I 2007 ble IperEspresso-systemet presentert, som er et kapselsystem som gjør det mulig å automatisk tilberede en perfekt Espresso i hjemmet ditt.

Virksomhetens misjon er å gi forbrukerne en høyere livskvalitet ved å by dem på den beste kaffen som naturen kan gi oss. Denne kaffeen blir foredlet av moderne teknologi og Illycaffés vilje til alltid å skape de deiligste produkter.

Illy-kaffe – IperEspresso-kapsler og -puter

Illy er et av de mest anerkjente kaffemerkene i verden. Den italienske virksomheten ønsker kun å produsere den beste kaffen til deg. Med deres kaffe kan du dermed alltid stole på at du får en kopp fyldig kaffe av høy kvalitet. Illy-bønnene kommer fra forskjellige land rundt om i verden. Det er fordi kaffebønnene utvikler forskjellige smaksnyanser, alt etter hvordan og i hvilket klima de blir dyrket. Du kan dermed få Illy-kaffekapsler med en søt og forførende smak, eller med en sterk og oppkvikkende aroma.

Kaffebønnenes smak blir forsterket ved at de ristes. Ønsker du en fyldig kaffe med sødme, skal du derfor velge en mørkristet kaffe. Denne er også god når man skal tilberede en Espresso. Liker du bedre en klassisk dansk kopp med kaffe, skal du derimot velge en lett-/mellomristet kaffeblanding.

Ved tilberedelsen av kaffe på kapselmaskinen din, blir det dannet et lekkert lag kaffekrem på toppen. Denne oppstår fordi kaffen blir laget med et bestemt pumpetrykk. Trykket vil variere, alt etter om man tilbereder en kaffe eller en Espresso. Ved en Espresso er pumpetrykket på 15 bar, hvilket betyr at det varme vannet går hurtigere gjennom kaffen. Når vannet går gjennom kaffen, tar det hele smaken og aromaen med seg ned i kaffekoppen din. Vannmengden, når man lager en Espresso, er mindre enn den er ved en alminnelig kopp kaffe, noe som gir en kraftigere og intens kaffesmak. Når du tilbereder en Espresso, får du i hovedsak 30 ml. ren nytelse.

Espressoen er hovedingrediensen i mange kaffedrikker med melk. Har du en Illy-maskin med en melkeskummer, kan du lage kaffe som en ekte barista. Du kan lage en lekker Cappuccino, Caffe Latte, Cortado og mye mer.

Elsker du kaffe så mye at du også gjerne vil kose deg med en kopp om kvelden, kan du også få koffeinfrie kapsler og puter til maskinen din.

Illy-kaffebønner

Hemmeligheten bak den høye kvaliteten på kaffebønnene fra Illy er den høye standarden det legges opp til når kaffen produseres. Kaffebønnene består av 9 forskjellige Arabica-bønner som vokser på de beste dyrkningsplassene i verden. Når de er modne, plukkes de forsiktig for hånd. Deretter blir de enten vasket eller tørket.

Før ristningen, blir bønnene blandet, noe som skaper den vidunderlige uforandrede kaffesmaken. Etter ristningen blir kaffebønnene luftavkjølt. Når bønnene er klare, blir de pakket i lufttette beholdere som gjemmer på både aromaen og kaffebønnenes smak. Når du åpner kaffen din, vil dine sanser dermed oppleve en intens og himmelsk duft av vidunderlig kaffe.

Etter du har åpnet kaffen, anbefales det at man plasserer den i kjøleskapet. Dette vil bevare kaffens aroma i lenger tid. Kaffen må dog ikke plasseres tett på matvarer med en sterk lukt, fordi dette kan smitte over på bønnene. Sørg derfor for at kaffen din ikke kommer for tett på oster og andre matvarer med en sterk lukt.

Du lager den beste kaffen ved å kverne bønnene kort tid før du skal bruke kaffen. Hele kaffebønner holder bedre på aromaen enn malte kaffebønner. Dette fordi kaffebønnene frigir aromaen sin når de blir kvernet. Blir den kvernede kaffen dog pakket i en lufttett beholder, vil den også kunne holde på aromaen i lang tid.

Illy kaffebønnesorter

Illy tilbyr mange smakssorter fra forskjellige verdenshjørner, som alle gir deg en enestående kaffeopplevelse. Den enestående smaken får kaffen spesielt når kaffebærene dyrkes.

Kaffesortene fra Mellom- og Sydamerika minner en smule om hverandre. For eksempel får du med bønner fra Mellomamerika en mild kaffe, med en søt aroma og en lett syrlighet. Den søte aromaen får du også av kaffebønner fra Guatemala. Her får du endog også en kraftfull smak av sjokolade. Kaffeproduksjonen i Guatemala er dog begrenset, mens kaffeproduksjonen i Columbia er stor, og utgjør hele 10% av den globale Arabica-produksjonen med ca. 12 millioner sekker kaffe årlig. De colombianske kaffebønnene gir deg også en søt kopp smakfull kaffe.

Hvis du leter etter den originale espressoblandingen, finner du den i kaffebønnene fra Brasil. Disse har en søt aroma av sjokolade og ristet brød. Brasil er den største Arabica-produsenten i verden, med en produksjon som utgjør en tredjedel av den samlede globale Arabica-produksjonen. Det blir fremstilt hele 35–40 millioner sekker årlig, som kommer fra 5 milliarder kaffeplanter. Dette gir arbeide til 5 millioner mennesker, hvor 500 000 er kaffebønder.

Med kaffebønner fra de afrikanske landene, får du en kaffe med en frisk smak. For eksempel smaker kaffebønner fra Etiopia i hovedsak av jasmin, frukt og sitrus. Etiopia er kaffens opprinnelsesland. Kenya har en mer beskjeden kaffeproduksjon, men kan produsere en fantastisk kaffe pga. de moderate og stabile værforholdene.

I Asia får Illy sin kaffe fra India. De indiske kaffebønnene gir deg en kaffe med en full kropp og en krydret aroma. Indiske kaffebønner har en lett bitterhet over seg.

Alle bønnene til de klassiske blandingene er fremstilt av 100% Arabica-bønner.

Om Illy og Illy Francisfrancis

Illycaffé ble i 1933 grunnlagt av den kreative og kosmopolitiske ungareren Francesco Illy. Etter første verdenskrig flyttet Francesco til Triest i Italia, hvor han fant sine tre store kjærligheter i livet; hans kone, byen Triest og kaffe. I Italia begynte Francesco å eksperimentere med kaffen og kaffetilberedelsen, som førte til oppfinnelsen av espressomaskinen ”Illetta”. Illetta er forløperen til den moderne espressomaskinen, som vi kjenner den i dag. I tillegg til Illetta ble det også funnet opp en måte som gjorde at man kunne frakte kaffe uten at dens aroma eller smak tapte seg. Dette betød at man allerede i 40-årene kunne frakte Illy-kaffebokser til Sverige og Holland.

I 40-årene begynte også sønnen og kjemikeren Ernesto Illy å arbeide for virksomheten. Sønnen grunnla firmaets interne kjemilaboratorium, hvor han satte grunnstenen for vitenskaplig forskning og utvikling.

Illycaffé har fra begynnelsen hatt som sitt mål å by forbrukerne på en kaffe av høy kvalitet. Derfor fikk de i 1988 også patentert en datamaskinbeskyttet utvelgelsesprosess til kaffebønnene. Dette gjør det mulig å ta en prøve av hver enkelt bønne, for utelukkende å finne frem til de beste.

I 2007 ble IperEspresso-systemet presentert, som er et kapselsystem som gjør det mulig å automatisk tilberede en perfekt Espresso i hjemmet ditt.

Virksomhetens misjon er å gi forbrukerne en høyere livskvalitet ved å by dem på den beste kaffen som naturen kan gi oss. Denne kaffeen blir foredlet av moderne teknologi og Illycaffés vilje til alltid å skape de deiligste produkter.