• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kapsler og kaffe fra Illy

33 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Illy ble i 2016 tildelt prisen for å være Verdens Mest Etiske Selskap for det 4. året på rad av Ethisphere-instituttet. Det sier kjempemasse når man ikke bare vurderer kvalitetskaffe, men også reisen den tar for å komme hjem til deg. Du kan ha god samvittighet med å vite at du støtter et selskap som ikke tar snarveien, men er åpne om det de driver med når det kommer til deres betjening, investorer, lokalsamfunn, miljø og kundemasse.

Kaffe

Smaken gjør det klart at det er 8 tiår med erfaring i hver Illy-kaffekapsel eller kaffepute du kjøper fra oss på KaffeKapselen. 9 forskjellige arabicabønner av høyeste kvalitet har blitt hentet fra 4 kontinenter og direkte levert til Illy. Kvaliteten i smak og aroma er så tydelig at om du normalt drikker kaffen din med sukker, vil du kanskje begrense deg litt der og erfare kvalitetskaffe på sitt beste og reneste.

Maskiner

Kaffekapselmaskinene fra Illy er stilige og kompakte, tilgjengelige i flere forskjellige farger slik at de fungerer som en utvidelse av stilen hjemme hos deg. Avhengig av dine ønsker og behov, finnes det absolutt en Illy kaffekapselmaskin for deg. Illy har utformet maskiner med funksjoner og estetikk som klarer å gi deg den unike barista-følelsesen. 

Avkalkingsmidler og tilbehør

Når man bruker slik en kaffe eller kaffekapsler av høy kvalitet  i ens Illy-kaffemaskin er det også på sin plass å bruke best mulig vannkvalitet slik at man på best mulig måte tar vare på både kaffekvaliteten og kaffemaskinen. Derfor er det så viktig å huske å avkalke kaffekapselmaskinen sin. Når man drikker Illy-kaffe ut av en Illy-designerkaffekopp har den en måte å videreføre den stilen fra maskinen din helt frem til du sitter på sofaen din og tar den første deilige supen.