Beskrivelse

Illy India er en nøye sammensatt blanding av de beste Arabica-bønner fra det indiske subkontinent. India er nok mest kjent for te, og nok derfor ikke det første landet man tenker på når det kommer til kaffe. Men kaffe har blitt dyrket siden 1600-tallet i India - og de er idag blant de 10 største kaffeprodusentene i verden.

Denne kaffen er laget på Arabica-bønner som er bærekraftig dyrket og som langsomt og møysommelig mørkristet ved nøyaktige temperaturer for å karamelliseres. Dette gjør at alle kaffebønnens unikke smagsnyanser og aromaer fremheves. India er krydderets hjemland, noe som avspeiles i denne kaffen. Her er det snakk om en kaffe som har en fyldig og intenst krydret smak, og hvor man kan spore noter av både pepper og mørk sjokolade.

Illy benytter seg av en patentert 2-trinns teknologi i kapslene, der kaffesmaken først trekkes ut av de malte bønnene ved et ekstremt høyt trykk som skaper en ekstra rik og nyansert smak, hvor kaffen påfølgende presses igjennom en spesialdesignet trakt. Her blandes kaffens naturlige oljer med luft og skaper en fyldig crema. Dette er en spennende og aromatisk kaffe, som bygger på de beste tradisjoner fra indisk og italiensk kaffekultur, forent i én liten kapsel.

Illy ble grunnlagt i Trieste i Italia tilbake i 1933, og er fortsatt driftet av grunnleggeren Francesco Illy sine etterkommere. Den klassiske Illy-logoen er et velkjent syn i gatebildet i Sør-europa, og hver dag nytes millioner av kopper med Illy-kaffe på caféer, kontorer og i hjem over hele kloden.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

18

Antall kopper

18

Merker

illy

Kapselsystem

illy

Eiendom

Arabica

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Best før

31.05.2025

illy India

18 kapsler til illy iperEspresso

(1)

Anmeldelser (1)

Bra Se mer