• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

JEG TOK SPRINGET
-Historien bak kaffekapslen.no

Det er ikke nytt for meg å arbeide med kaffe. I mange år har jeg arbeidet som innkjøper av kaffe hos coop, og deretter 7 år hos Nestle, (som står bak merkene som Dolce Gusto, nespresso, og nescafe) med ansvar for salg av kaffe til de største kaffeinnkjøpere i Danmark.Jeg har derfor i gjennom mange år fulgt utviklingen innenfor kaffebransjen, og sett hvordan interessen for kaffe, og ikke minst kaffemaskiner har vokset.


Med kaffe på kapsler, har vi fått mulighet til å kombinere høy kvalitet samtidig med at det er lett, og praktisk. På en lett, og hurtig måte er det mulig å lage en god kopp kaffe, noe som bringer cafestemmingen hjem til deg. Jeg synes det manglet et sted, som utelukkende spesialiserte seg med kaffe på kapsler. Et sted med et stort, og bredt sortiment. Et sted med god ekspertise, og et høyt servicenivå. Det var dette som fikk meg til å ta springet fra min trygge faste stilling, til å bli selvstendig med Kaffekapslen.no


HVA ER KAFFEKAPSLEN.NO?

Kaffekapslen.no, er en nettbutikk som er 100% dedikert til kaffekapsler. Jeg har derfor valgt å forhandle alle varianter som er tilgjengelig på det Norske marked, til de 5 største kapselsystemer: Nescafe Dolche Gusto, Senseo, Nespresso, Francis Francis og Tassimo. Mitt mål, er å skape en lett, og overskuelig nettbutikk med et komplett sortiment av kaffekapsler, maskiner, og tilbehør. Det er viktig at man lett kan finne hva man behøver til kaffemaskinen, og derfor prøver vi løpende å sammensette gode tilbud.


ET HØYT SERVICENIVÅ ER VIKTIG

Det har vært viktig for meg , å skape et sted med høy ekspertise, og servicenivå.Selv om kaffekapslen.no er en nettbutikk, så er vi allikevel alltid til å få kontakt med når du har behov for råd, og veiledning. Du kan kontakte oss på:


  • Telefon: 21 95 01 10, hverdager fra 10.00-16.00
  • Onlinechat, nederst i høyre hjørne
  • Mail: info@kaffekapslen.no - besvares innen 24 timer på hverdager
  • Facebook, spør oss og følg oss på Facebook her >>

Vi sender en mail, når en kunde tilbaketrekker, eller reklamerer på kjøpet.

Hvis du har sendt en vare inn til oss på grunn av angret kjøp, eller reklamasjon, vil du alltid få tilsendt en mail, når varen er mottatt. I mailen opplyses den videre prosess i forbindelse med behandling av angre/reklamasjonsrett.


Vi arbeider konstant på å bli bedre. Derfor gir vi våre kunder mulighet til å vurdere våres service nivå igjennom trustpilot.no. Alle anmeldelser blir lest, verdsatt, og tatt til etterretning. Du kan lese våres anmeldelser på trustpilot her >>


LITT MER OM OSS:

Kaffekapslen.no holder til i Skejby Danmark, hvor vi har kontor, og lager. Her sitter våres kundeservice medarbeidere, og grafikere. Vi pakker, og sender selv alle pakkene fra våres lager til både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.


Med denne hjemmesiden, håper jeg å ha skapt et sted for alle oss som elsker kaffe på kapsler. Et sted, hvor man har hele utvalget, og et sted hvor man kan få råd, og veiledning. Med dette vil jeg ønske dere gode smaksopplevelser, og en lett shopping her hos oss.

Mange hilsener fra
Morten Ravn
mr@kaffekapslen.no
Tlf. 21 95 01 10


Utover kaffekapslen.no, kaffekapslen.dk, og kaffekapslen.se, står jeg også bak internettside Modermælk.dk,dette er den første hjemmeside innenfor handel med morsmelkerstatning, og tilskuddsblanding.


Sånn handler du hos oss:


For å utføre et kjøp på kaffekapslen.no, skal du gjennom 5 trinn.


Finn den, eller de varer du ønsker å kjøpe, og legg dem i innkjøpskurven. Gå heretter til kassen.
Inntast dine personlige opplysninger
Velg forsendelse/betalingsmåte
Godkjenn våres forretningsbetingelser
Undersøk at alle opplysninger er riktige på oppsamlingssiden, for til sist å godkjenne kjøpet.

Morten Ravn
Morten Ravn
Indehaver af KaffeKapslen.dk