Kaffekapslen - din kaffekapsel leverandør 

 

Vi er kaffekapslen, og vår visjon er ambisiøs, men enkel: vi ønsker å tilby best mulig utvalg av kaffekapsler og kaffeputer, og gjøre det både enkelt og billig for våre kunder å kjøpe sin favorittkaffe.

Gjennom Kaffekapslen kan over 400 millione kaffeelskere, i 12 europeiske land, enkelt bestille sin favorittkaffe fra vår hjemmeside.

Vi er stolte av å kunne tilby lavest mulig pris. Alltid. Derfor har vi ikke sesongbaserte salgskampanjer eller rabattkoder.

 

Kaffekapslens historie

Kaffekapslen ble etablert i Danmark i 2011. Med våre trofaste kunders støtte, har vi utvidet sortimentet vårt kontinuerlig, og vi er nå blitt en av de største kaffekapselforhandlerne i verden.

Teamet vårt består av over 200 vennlige kaffeentusiaster, som er lidenskapelig opptatt av å møte våre kunders forventninger.

 

Kaffekapslen i Norge

Vår norske hjemmeside så dagens lys i 2013, og siden den gang har vi hjulpet tusenvis av norske kunder med å tilfredsstille deres ønske om god og rimelig kaffe.

Norge og Danmark har hatt et nært forhold i århundrer, og vi deler mye. For eksempel er kjærligheten for kaffe veldig sterk i begge land. Derfor var det åpenbart for oss å åpne en hjemmeside i Norge.

Når vi sender kaffe til din adresse i Norge, gjør vi dette så fort som mulig. Tollklarering kan gjøre at leveringstiden er noe lenger en du er vant til, men vi mener at vårt store utvalg og rimelige priser gjør opp for det.

Vi forstår hvor viktig din daglige kaffe er – vi trenger den også!