Synes du også at utvalget av kaffekapsler er for lite, og at prisene er for høye?

Vårt mål er å tilby forbrukere i hele Europa et stort utvalg av kaffekapsler til bl.a.  Nespresso®, Tassimo og Dolce Gusto til gode priser. 

Om KaffeKapslen

KaffeKapslen.no er den største forhandleren av kaffekapsler til bl.a. Nespresso®, Tassimo, Dolce Gusto og Senseo i Danmark, Sverige og Norge. Vi er i tillegg til stede i en rekke andre europeiske land.

Morten Ravn - stifter af KaffeKapslen

Vårt mål er å gi kaffekapselbrukere i hele Europa et størst mulig utvalg av kaffekapsler – fra kompatible kapsler til Nespresso® til eksklusive kaffekapsler fra Illy.

Det er en forutsetning for vår vekst at våre kunder er tilfredse. Vi er derfor stolte av å ha levert mer enn 50.000.000 kapsler til mer enn 200.000 tilfredse forbrukere i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Hos oss er det grunnleggende at våre kunder alltid får lavest mulig priser, og at våre kunder kan kjøpe kaffekapsler så snart de har bruk for dem – i stedet for å vente på det neste ”pangtilbudet”. Derfor er vår varer meget sjelden på tilbud, og vi selger ikke varer til en lavere pris enn vår kostpris. 

Om våre kunder

Det eneste fellestrekket mellom våre kunder er at de alle eier en kaffekapselmaskin, som de ønsker å utnytte til fulle via vårt store utvalg av kaffekapsler.

Uansett om våre kunder skal bruke kapsler til Nespresso, puter til Senseo, T-discs til Tassimo, kapsler til Dolce Gusto eller har et helt annet kaffekapselsystem, kan vi tilby et bredt utvalg av kaffekapsler – i hovedsak både fra de originale leverandørene og leverandører av kompatible kapsler.

Vår historie

KaffeKapslen ble stiftet av Morten Ravn i 2011 i et lite lagerlokale på 20 m2. Før Morten stiftet KaffeKapslen var han ansvarlig for salg av kaffeprodukter hos Nestlé, som er eier av både Nescafé, Dolce Gusto® og Nespresso®.

Da Morten stiftet KaffeKapslen hadde han ikke mye kunnskap om handel på Internett, men Mortens store kunnskap om kaffekapsler og erfaring med kjøpmannskap gjorde at KaffeKapslen fort fikk opptur på det danske markedet.

I 2012 ble KaffeKapslens svenske og norske nettbutikker lansert, og virksomheten flyttet til nye lokaler – stadig vekk utenfor Aarhus, men denne gangen med et lite kontor tilknyttet lageret. I 2013 fortsatte veksten på de nordiske markedene, og KaffeKapslens tyske nettbutikk ble lansert.

I 2014 og 2015 var det fokus på å øke KaffeKapslens utvalg av kaffekapsler, og Morten brukte derfor masse tid på messer i Europa og USA for å finne de helt riktige kaffekapslene til de beste prisene. Samtidig ble det sendt flere og flere ordre fra virksomhetens lager utenfor Aarhus, og i 2015 flyttet virksomheten på nytt til større lokaler.

Veksten fortsatte i 2016, hvor KaffeKapslens lager ble utvidet til dobbel størrelse, og virksomheten kunne feire 5-års fødselsdag.