PrisGaranti - Din garanti for at du aldri blir snytt hos KaffeKapslen.

Slik får du PrisGaranti:

Vi undersøker til enhver tid markedsprisene på varene vi selger, for å sikre at vi alltid tilbyr våre produkter til en fast, lav pris. Hvis du finner et av våre produkter billigere hos en konkurrent (før eller etter at du har kjøpt varene dine hos oss), kan du sende en lenke til den billigere prisen til [email protected] - så vil vi matche prisen.

 

Vilkår for prisgaranti.

For å oppnå PriceGaranti må kjøpet ditt overholde noen vilkår
• Prisgarantien er gyldig i 14 dager etter at bestillingen ble lagt inn.
• Produktet må være på lager hos konkurrenten og skal være identisk med produktet vi tilbyr, samt ha samme eller bedre holdbarhetsdato enn vårt produkt
• Prisen hos konkurrenten må være gyldig på både tidspunktet for bestillingen og under vår undersøkelse av konkurrentens pris.
• PrisGaranti dekker kun priser på norske nettbutikker hvor handelen foregår med norske kroner. Altså ikke utenlandske nettbutikker eller fysiske butikker. Årsaken til at prisgarantien ikke dekker fysiske butikker, er at vi ikke kan dokumentere at kvaliteten på varene er den samme som hos oss – for eksempel når det gjelder lagerstatus og holdbarhet.
• PrisGaranti gjelder ikke for volumrabatter, pakketilbud, auksjoner eller tilbud som krever en eller annen form for medlemskap, da det ikke er mulig å foreta direkte sammenligninger mellom slike priser og våre "enkle" priser.

 

Det praktiske kurset:

Når prisgarantien er behandlet vil du motta en melding fra vår kundeservice. Når det gjelder en bestilling du allerede har lagt inn, vil vi refundere differansen til deg. Hvis du ennå ikke har bestilt hos oss, vil vår kundeservice bekrefte at de vil refundere forskjellen når du har gjort en bestilling.