Beskrivelse

Den tradisjonelle chai-teen har blitt brygget i århundrer på det indiske subkontinentet. Chai er kjent for stor smak og aroma som oppstår gjennom blandingen av spesiell svart te og krydder. Sammenlignet med klassisk te, er Chai ofte tilberedt med melk, og derfor blir den også ofte kalt for Chai Latte.

Selv om Chai Latte har eksistert i århundrer, har vi ikke blitt skikkelig kjent med den i vesten før i siste del av det 20. århundre – først gjennom økt interesse for østens filosofi på 60- og 70-tallet og senere gjennom kafe-boomen på 90-tallet.

I dag nytes Chai Latte daglig over hele kloden, og brukes ofte som et alternativ til den klassiske kaffekoppen for de som foretrekker te, eller bare ønsker å prøve noe annet av og til.

Gjennom denne varianten av Chai Latte har vi brukt de klassiske ingrediensene og krydderne og forsøkt å skape en kjent og delikat Chai Latte som passer for alle.

Ingredienser

"Hvit kapsel: basispulver (glukosesirup, uhydrogenert kokosolje, stabilisatorer: E340, E452; MELKEprotein, antiklumpemiddel: E551; emulgatorer: E471, E472e; farge: E160a), sukker, skummetMELKpulver, 19,7%, MYSEpulver, dekstrose, MYSEproteiner, antiklumpemiddel: E551; salt, emulgator: solsikkelecitin. Brun kapsel: Sukker, basispulver (glukosesirup, uherdet kokosnøttolje, stabilisatorer: E340, E452; MELKEprotein, antiklumpemiddel: E551; emulgatorer: E471, E472e; farge: E160a), skummetMELKpulver 11,2%, MYSEpulver, svart teekstraktpulver 4%, dekstrose, aromaer: kanel, kardemomme; MYSEproteiner, antiklumpemiddel: E551; salt, ingefærekstrakt."

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

8

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smaksnoter

Krydder, Kanel

Koppstørrelse

Stor kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

20.08.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

425

Protein

7,8

Fett (g)

10,2

- herav mettede fettsyrer

9,2

Karbohydrater

75,4

- hvorav sukkerarter

60,8

Chai Latte

16 kapsler til Dolce Gusto

(10)

Anmeldelser (10)

Jeg kjøper ca 10 bokser av denne med gjevne mellomrom og kun denne så er iallefall min favoritt 😊 Jeg liker at den er mild, men med skum og ja jeg liker alt med denne. Se mer
Smakløs, for mild smak Se mer
God og søt smak :) Se mer
Veldig god og rik på smak! Hold deg til anbefalt vannmengde for best smak. Se mer
God te, og er litt søt. Se mer
Halvparten av kapslene inneholdt kun melk Se mer
Ikke på høyde med originalen fra Dolce Gusto. Annerledes smak, ikke dårlig men.... Se mer
utvannet og dårlig smak i forhold til den originale fra nescafe, kommer ikke til å kjøpe igjen. Se mer
Smaker akkurat som chai latte kjøpt på kaffebarer! Anbefales på det sterkeste! Se mer
Kjempegod! Søt og fyldig. Se mer