Beskrivelse

Visste du at Dolce Gusto også er dyktige til å lage melk til kaffe?

Kaffekapselens melkekapsler passer perfekt til Dolce Gusto, som tilbereder en fin, varm kremaktig melk som du godt kan blande i kaffen din.

Selvfølgelig kan du alltid bruke din egen melk fra kjøleskapet til kaffen din, og dette er ofte den beste og enkleste løsningen. Med melkekapsler er det imidlertid enkelt å brygge en varm og kremaktig melk hvis du foretrekker dette til din kaffe, eller for eksempel når du lager din egen Latte eller Macchiatto.

Kapslene inneholder melkepulver, noe som betyr at de er langvarige og ikke trenger å oppbevares i kjøleskapet. De kan derfor enkelt legges i en bolle eller skuff nær maskinen din.

Kapslene er forseglet hermetisk slik at friskheten og aromaen bevares perfekt - og de passer som en hånd i hanske med Dolce Gusto-maskinen din, der maskinens høye trykk virkelig trekker smaken ut og skaper en fin skummende melk.

Her er med andre ord en enkel og grei melkekapsel til en rimelig pris hvis du trenger melk til kaffen din.

Dette produktet har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Ingredienser

basepulver (glukosesirup, ikke-hydrogenerert kokosolje, stabilisatorer: e340, e452, MELKEprotein, antiklumpemiddel: e551, emulgator: e471, e472e, farge: e160a), skummetMELKpulver (24%)(EU), MYSEpulver, sukker, dekstrose, MYSEproteiner, antiklumpemiddel: e551, salt.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Best før

31.07.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

445

Protein

11

Fett (g)

16

- herav mettede fettsyrer

14

Karbohydrater

65

- hvorav sukkerarter

44

Melk

16 kapsler til Dolce Gusto

(8)

Anmeldelser (8)

God. Jeg bruker den sammen med svart kaffe. Se mer
Smaakt lekker Se mer
Dette er akkurat det jeg håpet det skulle være - brukes hver dag med dobbel espressoshot! God smak, godt med skum og kan brukes til mangt. Jeg bruker full "dose" melk + 2 strek espresso. Se mer
Et must til de som liker ekstra melk i latten/kaffen Se mer
Veldig godt. Deilig å drikke uten kaffe også. Anbefales. Se mer
Veldig bra Se mer
Praktisk melkekapsel med myyye melk til sjokoladekapseler og til kaffe. Mere en vanlig. Derav praktisk. Takk for det. Se mer
Denne melken er grei første melken vi har funnet som går. Fortsatt ikke helt som den som følger med dolce gusta kaffe men denne fungerer Se mer