Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla-merket vært blant kaffe-favorittene i de varmere strøk, slik som i Spania, Portugal og Latinamerika.

Marcillas Espresso har en intens smag og en flot crema. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen gjenkjenner kapselen ved hjelp av strekkode-teknologi, slik at den vet helt nøyaktig hvilken temperatur, tid og vannmengde som skal til for å brygge en perfekt kopp kaffe basert på kapselens spesifikasjoner.

Marcillas Espresso er en klassiker, som du vil støte på i cafeer hvor som helst på sydligere breddegrader - og selv om du kanskje befinner deg litt lenger nord, kan du nå enkelt nyte denne klassikeren hjemme i din stue.

Denne Espresso har ingen spor av bitterhet, og er både velegnet til at gi deg et godt skudd koffein til å starte dagen på, eller til å gi deg en energiboost på ettermiddagen sammen med f.eks et lekkert stykke mørk sjokolade.

Marcilla Espresso representerer den klassiske sør-europeiske kaffekulturen. Her er en Espresso som definerer hva en Espresso skal være.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Meget kraftig (9/10)

Best før

10.04.2025

Marcilla Espresso

16 kapsler til Tassimo

(3)

Anmeldelser (3)

God og fyldig espresso, flint når en ønsker en forandring i kaffe smaker Se mer
Den har en fyldig og rund smak, i forhold til mange andre espressoen som er til tassimo, har den ikke den bitre ettersmaken som minnes om gammel kaffe Se mer
Sterk og fin smak, kraftig espresso. Se mer