Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla-merket vært blant kaffe-favorittene i de varmere strøk, slik som i Spania, Portugal og Latinamerika.

Marcillas Espresso har en intens smag og en flot crema. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen gjenkjenner kapselen ved hjelp av strekkode-teknologi, slik at den vet helt nøyaktig hvilken temperatur, tid og vannmengde som skal til for å brygge en perfekt kopp kaffe basert på kapselens spesifikasjoner.

Marcillas Espresso er en klassiker, som du vil støte på i cafeer hvor som helst på sydligere breddegrader - og selv om du kanskje befinner deg litt lenger nord, kan du nå enkelt nyte denne klassikeren hjemme i din stue.

Denne Espresso har ingen spor av bitterhet, og er både velegnet til at gi deg et godt skudd koffein til å starte dagen på, eller til å gi deg en energiboost på ettermiddagen sammen med f.eks et lekkert stykke mørk sjokolade.

Marcilla Espresso representerer den klassiske sør-europeiske kaffekulturen. Her er en Espresso som definerer hva en Espresso skal være.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Smak

Mørkristede bønner, Søthet

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Meget kraftig (9/10)

Best før

15.07.2024

Marcilla Espresso

16 kapsler til Tassimo

(3)

Anmeldelser (3)

God og fyldig espresso, flint når en ønsker en forandring i kaffe smaker Se mer
Den har en fyldig og rund smak, i forhold til mange andre espressoen som er til tassimo, har den ikke den bitre ettersmaken som minnes om gammel kaffe Se mer
Sterk og fin smak, kraftig espresso. Se mer