Beskrivelse

Petit Dejeuner-serien er L’ORs sin tolkning av den perfekte morgenkaffe. Her er en kaffe som har blitt skapt etter de beste franske kaffetradisjoner, hvor kaffen kommer med en rik duft og gylden crema.

Denne kapselen brygger en stor kopp (215 ml) kaffe med en avbalansert og rik smak, og som egner seg ideelt som morgenkaffe. Denne varianten er mellomristet, slik at den har et mildt uttrykk, men stadig med nok fylde og intensitet til at gi et godt skudd energi om morgenen.

L’OR har her pakket magien inn i en kapsel som brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen gjenkjenner kapselen ved hjelp av strekkode-teknologi, slik at den vet helt nøyaktig hvilken temperatur, tid og vannmengde som skal til for å brygge en perfekt kopp kaffe basert på kapselens spesifikasjoner.

L’OR er kjent for kompromissløs kvalitet og smaksnyanser ut over det vanlige, så når du velger et L’OR-produkt vet du at håndverket er i særklasse og smaken sublim.

Her er med andre ord en kaffe som er skapt for å gi deg en god start på dagen – og i denne pakken følger det med hele 24 kapsler, så du har nok kaffe for en stund.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

24

Antall kopper

24

Merker

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

01.05.2025

L'OR Petit Déjeuner Classique

24 kapsler til Tassimo

(3)

Anmeldelser (3)

En kjempe god kaffe og starte morgenen med eller kos etter middagen. Se mer
Den er god Se mer
mein Frühstückskaffe, genau der richtige mit einem Schuss Milch. Einfach herrlich Se mer