Godteri og kjeks

9 varer
Sortering:
Intens orange sjokolade fra Lindt
(7)
kr 44,00
Karamellsjokolade fra Lindt
(1)
kr 44,00
Havsaltsjokolade fra Lindt
kr 44,00
90% kakaosjokolade fra Lindt
(7)
kr 44,00
Hvit vaniljesjokolade fra Lindt
(3)
kr 44,00
Salt lakrissjokolade fra Lindt
kr 44,00
Intens mintsjokolade fra Lindt
(4)
kr 44,00
70% kakaosjokolade fra Lindt
(5)
kr 44,00
Mørk chilisjokolade fra Lindt
(5)
kr 44,00

Hvorfor du bør prøve hele kaffebønner

Malt kaffe er et praktisk valg man gjør men her er noen grunner til å male kaffebønner før du lager din morgenkaffe:

  • Når kaffebønner males begynner de å miste smaken sin med det samme fordi de i større grad eksponeres for oksygenet i lufta.
  • Du kan male kaffen din til den beste malingsgraden som passer godt for kaffemaskinen din. For eksempel kan en espressomaskin best bruke en fin malingsgrad, mens en standard drypp-kaffetrakter kan best bruke mellomfin malingsgrad.
  • Hele kaffebønner holder seg friske lengre når du bare maler kaffen du trenger og oppbevarer resten i en lufttett beholder.

Hva betyr Chai (te)?

Chai brukes i mange asiatisk- og arabisktalende land for å snakke om te. Så når vi sier Chai-te, sier vi i utgangspunktet det samme ordet på forskjellige språk. Chai-te viser selvsagt til en krydret te som vi alle elsker takket være inderne som kom med denne som en konkurrent til den kinesiske tehandelen når det ble handlet med britene. Det var først senere at Chai-te ble populær i India, etter at den ble det i England. 

Tips om hvordan du holder den malte kaffen din "frisk"

Å holde den malte kaffen din frisk betyr at du vil vedlikeholde smaken av kaffen du elsker, her er noen tips du bør huske:

  • Kjøp mindre malt kaffe oftere, det er den beste måten å holde kaffen din frisk på, og således ta vare på smaken.
  • Hold luften ute. Når du kjøper malt kaffe er den alltid lagret i en lufttett pose og derfor bør du fortsette å lagre den i en lufttett beholder. Oksygen fjerner noe fra smaken av kaffen.
  • Å oppbevare den malte kaffen din borte fra fuktighet betyr at du redder den malte kaffen din fra forringelse og utvikling av en sur eller dårlig smak.
  • Du burde lagre den malte kaffen din i et mørkt og kjølig kjøkkenskap borte fra ekstrem varme eller kulde. Så aldri nær komfyren din, eller i fryseren.

Te rik på historie

Te er rik på historie, som bare er logisk siden den kom før kaffe og en hvilken som helst annen drikke du kan tenke deg. Kina har spilt en viktig rolle fra begynnelsen og frem til dags dato som topp-produsenten av te. Dersom du noen gang skulle komme til å reise til Kina, vil det være godt å huske på at når te helles, vil gjesten med 2 eller 3 fingre lett slå bordet 3 ganger for å vise takknemlighet.

For søtmunner

Hos Kaffekapslen fokuserer vi hovedsakelig på kaffe, men vi anerkjenner også at noe søtt sammen med kaffen kan være hyggelig. Og fortjener ikke barna også en godbit når de voksne får lov til å nyte herlig kaffe? Vi har samlet et bredt utvalg av deilige produkter, slik at du kan tilby gjestene dine noe ekstra når de besøker deg. Vårt utvalg består av et fint utvalg av ekte kvalitetssjokolade, som selv voksne kan sette pris på. Vi har også klassikere som de fleste barn, og barnslige sjeler vil kjenne igjen – for eksempel sjokoladeplater som du enkelt kan pakke i matpakken, eller ha gjemt i hanskerommet for når sulten melder seg. 

Er mørk sjokolade sunt?

Mørk sjokolade med høyt kakaoinnhold er faktisk godt for deg på flere måter. Kakao inneholder fiber, en rekke sunne mineraler og flavonoider, som har bevist å ha en positiv effekt på helsen. For eksempel kan det bidra til å redusere problemer med blodtrykk og kolesterol.


Alle oss som elsker sjokolade, er selvfølgelig overbevist om at sjokolade er godt for sjelen. Det er ikke bare fordelaktig for fysisk helse, men det har også en bevist positiv effekt på psyken. Mørk sjokolade stimulerer frigjøringen av endorfiner og serotonin i hjernen, stoffer som bekjemper stress og fremmer en følelse av velvære. 


For at sjokolade skal være sunt, må den inneholde mye kakao, siden helsefordelene kommer fra kakaoens frukt. Når det gjelder sjokoladens helsefordeler, er det viktig å velge varianter med høyt kakaoinnhold og lavt innhold av kakaosmør.