Beskrivelse

Maler du din egen kaffe? Her får du et helt kilo, slik at du har nok bønner til å holde kaffekvernen forsynt en stund.

Crema Hverdagskaffe er laget på en blanding av middels ristete Arabica- (60%) og Robusta-bønner (40%), som har resultert i en kremet og mild kaffe med en rund fasong og en litt syrlig ettersmak.

Her er en god kaffe, som gjør seg strålende som hverdagskaffe. Etter at bønnene er malt, kan denne kaffen nytes fint som den er, for eksempel som filterkaffe eller i en presskanne. Men tilsetningen av Robusta har gjort den ekstra kremaktig, noe som også gjør den godt egnet til kaffe der du bruker mye melk, for eksempel en Latte eller en Café Au Lait.

Her maler du bønnene selv, så du får akkurat den kaffen som passer deg. For når du maler bønnene selv, kan du justere aromaen, styrken og smaken slik at du får en kaffe med den smaken som passer deg best. For eksempel gir en finere maling en kaffe med mer bitterhet og en grovere maling en kaffe med mer syrlighet. Selvfølgelig vurderer du selv hvilken smak som passer for deg.

Med andre ord, maler du bønnene selv, får du en rikere og mer nyansert kaffeopplevelse - og som en ekstra bonus vil man få en deilig duft av nykvernet kaffe på kjøkkenet.

For det optimale resultatet anbefaler vi at du først maler kaffen rett før du trenger den.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Kaffekapslen

Eiendom

Arabica/Robusta

Styrke

Medium (6/10)

Best før

15.03.2025

Crema - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

(135)

Anmeldelser (135)

God kaffe og raskt levering.
Se mer
God hverdagskaffe, rask levering. Se mer
Fin kvardagskaffi Se mer
Vi er super fornøyd med kvaliteten på kaffen, tilgjengelighet for å bestille, rask levering og ikke minst en god pris :-) Se mer
God og billig kaffi. Se mer
Svært god kaffe, fin pris også. Se mer
Min favoritt Se mer
God Se mer
Har prøvd de fleste av de rimelige variantene,og synes dette uten tvil er den klart beste,og faktisk bedre enn flere dyrere varianter, så dette blir en klar vinner i dette segmentet. Se mer
God kaffi til hverdags. Ganske mild Se mer
Digger denne, er perfekt til min kaffemaskin👌 Se mer
kjempegod kaffe med god kaffesmak Se mer
Synes den virker helt ok.Har bare prøvd denne sorten enda Se mer
Veldig bra og bra smekk
Se mer
God Kaffe Se mer

Lignende kategorier