Beskrivelse

Hvis du er glad i Espresso og i tillegg maler kaffebønnene dine, er denne varianten definitivt noe for deg. For med hele 1 kg bønner er kaffekvernen din godt nok forsynt til å holde seg i gang en stund.

Vi har laget denne kaffen fra en blanding av mørkristet Arabica- og Robusta-bønner, som har resultert i en Espresso med en solid base, som er godt ledsaget av mørke sjokolade-notene og som slutter med en behagelig ettersmak.

Her får du en kaffe med en typisk Espresso-smak, noe som gjør at den lett kan nytes for seg selv som hverdagskaffe, men hvis du har lyst til å være litt mer eksperimentell, fungerer den også bra som grunnlaget for Espresso-varianter slik som Cappuccino, Latte Macchiatto eller Flat White.

Vi leverer den i en pose med 1 kg hele bønner, som du maler selv. Du justerer malingsnivået selv slik at du kan få kaffen som passer akkurat for deg. Hvis du for eksempel vil ha en litt mer bitter kaffe, kan du bare male den finere - og hvis du foretrekker en syrligere smak, males den bare litt grovere.

Når du maler din egen kaffe får du en mer nyansert og tilpasset kaffesmak - og som en ekstra bonus fylles kjøkkenet ditt med en deilig duft av nykvernet kaffe.

Så slipp løs din indre Barista og mal en Espresso som passer for deg.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Kaffekapslen

Smak

Mørk sjokolade, Syrlig Robusta, Mørkristede bønner, Nøtter, Aromatisk arabica, Blomster, Mellomristede bønner

Eiendom

1000 gram, Arabica/Robusta

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

14.06.2025

Espresso - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

(50)

Anmeldelser (50)

Veldig god karakteristisk smak av brent kaffe. Se mer
Gode bønner for lite penger, ved riktig brygging for du en god og kraftig smakende kaffe. Funker perfekt i min Delonghi dedica espresso maskin. Se mer
Nydelig kaffe. Se mer
God for pengene Se mer
Deilig god kaffe til en grei pris Se mer
God kaffe til en rimelig pris Se mer
Nydelig kaffe. Se mer
Billig og knallgod kaffe! Se mer
behagelig smak og rimelig kaffe Se mer
kaffe samsvarer med beskrivelsen???? Se mer
The best kaffe in the world???? Se mer
God kaffe med ekstra smak. Rimelig priser og topp service. Jeg er fadt kunde på denne og Crema. Har anbefalt kaffekapslen.no til 4 -5 stykker som har blitt faste kunder og alle syntes kaffen er kjempegod! Se mer
God og grei og rimelig kaffe, flott levert på døra hjemme Se mer
Godt Se mer
Veldig robusta-preget. Det står at den er en blanding av arabica og robusta, men det kan ikke være mye arabica i denne. Ikke god. Men billig - man får virkelig hva man betaler for i dette tilfellet. Se mer

Lignende kategorier