Beskrivelse

Hvis du er glad både kaffe og sjokolade, får du her en Espresso som på best mulig vis forener de begge.

For hos Kaffekapslen vet vi at kaffe og sjokolade går godt sammen, og har derfor laget en kaffe hvor du kan få dem begge på en gang.

Med vår Espresso Chocolate får du en kaffe som smaker helt annerledes enn den kaffen du er vant til. For med sjokoladen som er tilført kaffen, får du en kaffe med en ekstra rik og behagelig smak, hvor du virkelig kan nyte begge smaker samtidig - akkurat som om du tar en kaffe sammen med et godt stykke mørk sjokolade.

Vi har laget denne kaffen på en blanding av middels ristete Arabica-bønner og Robusta-bønner, hvor sjokoladen har blitt tilsatt under risting. Resultatet er en velbalansert kaffe som veksler mellom en klassisk Espresso-smak av Arabica- og Robusta-bønner, ledsaget av en distinkt sjokoladesmak.

Hvis du liker å prøve nye kaffevarianter, kan vi anbefale deg å prøve en sjokoladekaffe. For her er du sikker på å ha en unik og annerledes smaksopplevelse som du sent vil glemme.

Vi leverer den spennende Espresso Chocolate til en attraktiv pris – i pakker med 10 kapsler som passer perfekt med din Nespresso® maskin.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Smaksnoter

Sjokolade

Eiendom

Aluminium, Kaffe med smak

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

03.11.2025

Espresso Sjokolade - Premium

10 kapsler til Nespresso®

(8)

Anmeldelser (8)

Litt for mild i smaken for meg. Ingen usmak, men blir litt kjedelig. Ingen distinkt sjokoladesmak, men du kjenner likevel at den er til stede. Se mer
"ledsaget av en distinkt sjokoladesmak" Kaffen i seg selv er god men jeg lurer veldig på hvor denne sjokoladesmaken har gjemt seg.. Se mer
Veldig gode komme til å bestille dem mer Se mer
En av tre kapsler virker. Og når det fungerer er smaken forferdelig Se mer
Nydelig kaffe med hint av sjokolade Se mer
Likte dessverre ikke denne, prøvd både med og uten melk. Kjente ikke sjokoladesmaken Se mer
God kaffe med hint av sjokolade. Best med melk. Se mer
For lite smak Se mer