Beskrivelse

Maler du kaffebønnene dine selv? Her får du hele 1 kg, så du har nok bønner til å holde kaffekvernen godt opptatt en stund.

Her har vi satt sammen en klassisk Espresso-blanding, laget på mørktistet Arabica- og Robusta-bønner. Resultatet er en kopp med en kraftig og intens fasong, med en lang, krydret og behagelig ettersmak. Og selv om Espressoen du brygger her er intens, er det ikke så intenst at det ikke lett kan nytes rent.

Her får du en Espresso som passer for virkelig å komme seg rundt i Espressouniveret med. For selv om den lett kan nytes alene, vil den også fungere godt som grunnlaget for en av de mange Espresso-baserte kaféklassikerne, for eksempel Flat White, Cappuccino eller Latte Macchiatto.

Her får du en veldig allsidig kaffe. Og siden du maler bønnene selv, kan du enkelt lage den Espressoen som passer for deg. For styrke, smak og aroma påvirkes mye av graden av maling, hvor en finere grad av maling resulterer i en mer bitter smak, og en grovere maling gir en syrligere smak.

Så opplev gleden av hjemmelaget kaffe og bli hjemmets Barista. For med hjemmelagde bønner får du en fyldigere og mer nyansert kaffe, og som en ekstra bonus vil man kjenne en fin duft av nykvernet kaffe på kjøkkenet.

Vi anbefaler at du først maler kaffen rett før du trenger den.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Kaffekapslen

Smak

Svart peppar, Krydder, Mørkristede bønner, Mild surhet

Eiendom

1000 gram, Arabica/Robusta

Styrke

Meget kraftig (10/10)

Best før

12.07.2024

Espresso Intenso - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

(45)

Anmeldelser (45)

Deilig mørk og kraftig kaffe Se mer
Jeg syns at dere er kjempe bra, dere har både godt kvalitet kaffe og rask levering og jeg er masse fornøyd. Til dere holder sånn så jeg er deres kunder 😊☕️🤩 Se mer
Nei, nei, nei. Veldig dårlig kaffe, hvis man kan kalle det kaffe. Utrolig dårlig smak. Se mer
Helt topp kaffe! Se mer
Dette er en prisgunstig kaffe, og man får hva man betaler for. Det står at den inneholder robusta og arabica, men arabicaprosenten må være nesten umerkelig lav. Kaffen har et sterkt robustapreg, og gir ikke noe kvalitetsmessig inntrykk. Hverdagskaffe - ok. Men om man vil ha en god kaffe, må man nok opp i pris. Se mer
God kaffe til en rimelig pris Se mer
God hverdags kaffe Se mer
God hverdags kaffe Se mer
kaffe samsvarer med beskrivelsen???? Se mer
Veldig god og fyldig kaffe med rund smak som passer utmerket til min kaffemaskin. Se mer
Veldig fornøyd med Kaffekapslen. Gode kaffebønner til riktig pris. Veldig raskt ekspedert også. Kjøpte 8 kg kaffebønner og vil handle her igjen når det blir tomt. Se mer
Fyldig og rik på smaken???????? Kjøpes gjerne flere ganger. Se mer
Super kaffe til en super pris ???? Se mer
Meget god kaffe - anbefales på det sterkeste Se mer
God og rimelig. Takk :) Se mer

Lignende kategorier