Beskrivelse

St. Remio er et kaffemerke med spesielt høyt fokus på miljøvennlighet og sosialt ansvar. St Remio bruker kun UTZ-sertifisert kaffe, så det er alltid sikret at kaffen har blitt bærekraftig dyrket, og under ordnede omstendigheter og arbeidsforhold. St. Remio støtter også et bredt spekter av prosjekter for å fremme disse verdiene, og har et spesielt fokus på Rwanda, med særlig fokus på å forbedre forholdene til kvinnelige kaffebønder.

Når du kjøper st. Remio kaffe, støtter du derfor aktivt det lokale kaffebønnesamfunnet og bidrar til bedre utdanning, økonomi og bærekraftig utvikling.

St. Remio har nylig lansert et nytt organisk utvalg der all kaffe er biosertifisert. Denne serien består av en rekke kvalitetskaffe som har blitt dyrket helt uten bruk av plantevernmidler, noe som selvfølgelig også er tilfelle for denne Espresso.

Her får du en klassisk Espresso som oser av kraft, med noter av mørk sjokolade og hasselnøtter. Med andre ord, her er en Espresso som med sin fyldige smak vil være synd å ikke nyte ren.

Vi kan bare derfor gi denne St. Remio-varianten våre varmeste anbefalinger - fordi her får du ikke bare en kvalitetskaffe, du støtter også et godt formål samtidig.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smak

Hasselnøtt, Mørk sjokolade

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

17.05.2025

St. Remio Espresso

10 kapsler til Caffitaly

Anmeldelser (0)