St. Remio Espresso

10 kapsler til Caffitaly

På lager
Now: kr 30,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 10
Antall kopper 10
Merker St. Remio
Kapselsystem Caffitaly
Smak Hasselnøtt, Mørk sjokolade, Mørkbrente bønner
Koppstørrelse Espresso
Styrke Kraftig (8/10)
Best før 01.03.2023

Produktbeskrivelse av St. Remio Espresso

St. Remio er et kaffemerke med spesielt høyt fokus på miljøvennlighet og sosialt ansvar. St Remio bruker kun UTZ-sertifisert kaffe, så det er alltid sikret at kaffen har blitt bærekraftig dyrket, og under ordnede omstendigheter og arbeidsforhold. St. Remio støtter også et bredt spekter av prosjekter for å fremme disse verdiene, og har et spesielt fokus på Rwanda, med særlig fokus på å forbedre forholdene til kvinnelige kaffebønder.

Når du kjøper st. Remio kaffe, støtter du derfor aktivt det lokale kaffebønnesamfunnet og bidrar til bedre utdanning, økonomi og bærekraftig utvikling.

St. Remio har nylig lansert et nytt organisk utvalg der all kaffe er biosertifisert. Denne serien består av en rekke kvalitetskaffe som har blitt dyrket helt uten bruk av plantevernmidler, noe som selvfølgelig også er tilfelle for denne Espresso.

Her får du en klassisk Espresso som oser av kraft, med noter av mørk sjokolade og hasselnøtter. Med andre ord, her er en Espresso som med sin fyldige smak vil være synd å ikke nyte ren.

Vi kan bare derfor gi denne St. Remio-varianten våre varmeste anbefalinger - fordi her får du ikke bare en kvalitetskaffe, du støtter også et godt formål samtidig.

St. Remio Espresso
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Kaffekapslen descaler for Caffitaly
Avkalking Flytende Kaffekapslen 2 behandlinger til Caffitaly
Now: kr 49,00
Kapselholder for Caffitaly med 4 rom
Kapselholder til 40 Caffitaly-kapsler
Now: kr 139,00