Beskrivelse

Med en Delonghi Nescafe Dolce Gusto-maskin kan du enkelt lage den perfekte koppen kaffe hver dag når du trenger det. Det beste med denne maskinen er at du kan nyte bedre kaffe med kortere bryggetid og mindre rot med filtre og annet. De små pods’ene lager deilig drikke på kort tid.

Men for at maskinen skal fortsette å servere velsmakende varme drikker av høy kvalitet, er det viktig å avkalke den ved hjelp av disse avkalkingstablettene til Nescafe Dolce Gusto. De gjør rengjøringen utrolig enkel og holder maskinen i optimal stand. Denne pakken inneholder 6 tabletter og er kompatibel med alle maskiner i Dolce Gusto-serien.

For optimal bruk anbefaler vi å avkalke maskinen annenhver måned. Avkalkingssettet inneholder en kraftig, men skånsom oppløsning som virker mot- og forhindrer kalk, og gir deg en sunn maskin som vil fortsette å lage den beste caffe latte og chococinos og mye annet i lang tid fremover.

Spesifikasjoner

Stykker

3

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Best før

25.07.2025

Avkalkingstabletter Kaffekapslen

3 behandlinger til Dolce Gusto®

(1)

Anmeldelser (1)

Sadly not the greatest. I used it and the coffee was warmer after the procedure. But not for long. 3-4 days after the problem occurs again. Se mer

Lignende kategorier