Beskrivelse

Hvis du er cortado-fan eller en kaffe-elsker på jakt etter noe nytt – hvorfor ikke prøve denne store pakken med Nescafé Dolce Gusto Cortado? En boks inneholder 30 kapsler til 30 porsjoner – ideell å dele med familie og venner, og så forlenger du tiden til neste bestilling.

Kapslene inneholder herlig malt kaffe laget av en blanding av syrlige Robusta og aromatiske Arabica-bønner. Cortado – også kjent som espresso macchiato – gir deg den perfekte kombinasjonen av kaffe og melkeskum. Den er svakt søtet og har derfor en herlig, balansert smak.

Det er raskt og enkelt å lage din cortado med Dolce Gusto-maskinen; du trenger bare én kapsel for å lage kaffe med kafé-kvalitet. Bare legg kapselen i Nescafé Dolce Gusto-maskinen, trykk på knappen og den kremete kaffen er klar på et blunk.

Om du trenger en boost på ettermiddagen eller noe å våkne på om morgenen, kan du være din egen barista hjemme med Nescafé Cortado-kapslene.

Nescafé Cortado-kapsler kan brukes i alle Dolce Gusto-maskiner.

Ingredienser

HELMELKPULVER (61,7 %), pulverkaffe (36,5 %), stabilisator (kaliumfosfater og natriumsitrater), emulgator (SOYALECITHIN)

Spesifikasjoner

Antall kapsler

30

Antall kopper

30

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Best før

31.01.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

427

Protein

23,3

Fett (g)

17,2

- herav mettede fettsyrer

10,1

Karbohydrater

45,3

- hvorav sukkerarter

24

Cortado - Nescafé

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(8)

Anmeldelser (8)

Nyyydlig kaffe Se mer
Lekkere koffie. Sterkte prima. Se mer
Ikke verst, men ikke noe for meg. Se mer
Herlig! Se mer
Litt for sterk etter min smak, har i litt mer vann enn det som står så blir den bra. Se mer
Billig versjonen smaker bedre. Men den beste er gimoka sin, håper dere får den inn igjen. Denne smakte ikke like godt så de andre desverre. Se mer
Cortado er min favoritt. Brukte Cafe au Lait inntil jeg ved en feil bestilte Cortado. No drikker hle huset Cortado. Måtte til og med kjøpe kaffe maskin til leieboer da han også ville ha Cortado. Se mer
Foretrekker denne over Café au lait - mer og bedre kaffesmak. Se mer