Beskrivelse

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza er nå tilgjengelig i en større pakke med 30 kapsler. Nyt enda flere porsjoner av den mørke og kraftige Ristretto Ardenza med denne nye større pakken. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza går til topps på Dolce Gusto intensitetsskala på 11, noe som gjør den til den perfekte kaffen for deg som elsker en kraftig og fyldig espresso.

Kapslene inneholder en intens blanding av malt Arabica og Robusta bønner. Kaffekjennere vil kjenne den igjen som en robust espresso med fruktige og pepperaktige undertoner og innslag av lakris og hasselnøtt. Hvis du ikke har prøvd Nescafé Ristretto Ardenza ennå, og liker en kraftig og eksplosiv espresso, er dette den ideelle Nescafé Dolce Gusto-kapselen for deg. Den lille kaffen har virkelig kraft og serveres best i en espressokopp for få den rette baristaopplevelsen. Ristretto Ardenza leverer også et mykt og silkeaktig lag med crema i den lille koppen.

En Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza kapsel gir en porsjon på 35 ml. En pakke inneholder 30 kapsler for 30 kopper Nescafé Ristretto Ardenza. Kapslene er egnet for bruk i alle Nescafe Dolce Gusto kaffemaskiner.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

30

Antall kopper

30

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smaksnoter

Frukt, Hasselnøtt, Svart peppar, Lakris

Koppstørrelse

Ristretto

Styrke

Meget kraftig (10/10)

Best før

30.04.2025

Nescafé Ristretto Ardenza

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(3)

Anmeldelser (3)

Samborens favoritt kaffe og kjøpte nettopp ny maskin med expresso bost og da ble smaken enda bedre sier han. Se mer
Finnes knapt å få kjøpt andre steder. Min samboers favoritt. Se mer
Kaffen er den beste blant kapslene. Den gir nesten samme følelse som å bestille en espresso på en kafé i Italia. Se mer