Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla-merket vært blant kaffe-favorittene i de litt mer varmblodige land som Spania, Portugal og Latin-Amerika.

Marcillas Café Largo har en fyldig smak med lett nøtteaktig preg, som fint kan kombineres med melk og sukker. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen gjenkjenner kapselen ved hjelp av strekkode-teknologi, slik at den vet helt nøyaktig hvilken temperatur, tid og vannmengde som skal til for å brygge en perfekt kopp kaffe basert på kapselens spesifikasjoner.

Marcillas Café Largo er en klassiker, som du vil støte på i cafeer hvor som helst på sydligere breddegrader. Smaken er fyldig, uden å bli for intens, så selv om den er mest brukt som morgenkaffe i dens opprinnelsesland, kan den etter vår mening fint fungere gjennom hele dagen.

Marcilla Café Largo har espresso-aner, som bidrar til dens fyldige smak, og kjennetegnes ved at dens crema er godt skummet.

En flott representant for den spanske kaffekultur, som også har vunnet seg en stor fanskare også utenfor middelhavets cafeer og barer, så hvis du skulle bli fristet til at ta en ekstra kopp, er dette fullt forståelig.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Smak

Ristede nøtter

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

18.03.2025

Marcilla Café Largo

16 kapsler til Tassimo

(4)

Anmeldelser (4)

Helt fin kaffe. Litt mindre kopper enn jeg hadde tenkt, men smaker godt. Så denne i XL kopp hadde vært topp :-) Se mer
Den var ikke så kraftig i smak etter hva jeg hadde lest i anbefalingene. Men god kaffe. Se mer
Her snakker vi kaffe :-) Meget god og kan anbefales :-) Denne vil nok havne i handlekurven neste gang også :-) Se mer
Veldig god kaffe! Ny favoritt her hjemme. Kraftig og samtidig avrundet med en fin, lett syre i avslutningen. . Se mer