Beskrivelse

L’ORs mange kaffevarianter har i årevis begeistret og stilnet kaffetørsten hos våre kunder. L’OR er kjent for kompromissløs kvalitet og smaksnyanser ut over det vanlige, så når du velger et L’OR-produkt vet du at håndverket er i særklasse og smaken sublim.

L’OR Long Classique er en aromatisk mørkristet kaffe med en deilig crema, og en av bestsellerne i L’OR-sortimentet. Smaken er kraftig og intens, slik at du virkelig kan smake kaffen. Den kan fint kombineres med melk, men dens naturlige sødme gjør at man kan se for seg å droppe sukkeret, dersom man ellers normalt bruker det.

L’OR Long Classique brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen gjenkjenner kapselen ved hjelp av strekkode-teknologi, slik at den vet helt nøyaktig hvilken temperatur, tid og vannmengde som skal til for å brygge en perfekt kopp kaffe basert på kapselens spesifikasjoner.

Med andre ord, her en kaffe som virkelig lever opp til navnet "Classique" da den etter vår mening vil falle de fleste kaffeelskere i smak. I denne pakken er der hele 24 kapsler, så her har man nok kaffe for en liten stund.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

24

Antall kopper

24

Merker

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Koppstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Best før

18.04.2025

L'OR Café Long Classique

24 kapsler til Tassimo

(4)

Anmeldelser (4)

Veldig god kaffe Se mer
Knallgod kaffe. Definitivt en av mine nye favoritter. Se mer
En kaffe over alle forventninger Se mer
God kaffe, men veldig liten kopp Se mer