Beskrivelse

Nescafé Café Ginseng kapsler gir en unik kremet kaffe med et hint av Fjerne Østen. Nescafé Café Ginseng har deilige, søte undertoner av karamell og en kraftig, rund smak som vekker sansene.

Kapslene er laget av middels brente Robusta-bønner og kremet helmelk, som sammen skaper et mykt, luftig og fløyelsaktig skum i koppen. Denne spesialkaffen gir et energiløft når som helst på dagen takket være en førsteklasses ingrediens: Koreansk Ginseng. Ginseng har blitt brukt i tradisjonell medisin i århundrer og skal ha en rekke antioksidanter og antiinflammatoriske effekter, samtidig som den bidrar til å bekjempe tretthet. Så hvis du trenger en øyeåpner, hvorfor ikke nyte en forfriskende og smakfull asiatisk variant – bare et tastetrykk unna?

En Nescafé Café Ginseng kapsel gir en porsjon på 75 ml og en pakke inneholder 16 kapsler. Kapslene er egnet for bruk i alle Nescafe Dolce Gusto-maskiner.

Ingredienser

HelMELKSpulver (55,2%), sukker (21%), pulverkaffe (19,3%), naturlig aroma, ginsengekstrakt-pulver (Panax Ginseng C.A. Meyer) (0,15%) [ginseng-rot, glukosesirup], stabilisatorer (kaliumfosfat og natriumsitrat), emulgator (SOYAlecitin)

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smaksnoter

Karamell, Ginseng

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Best før

28.02.2025

Nescafé Caffé Ginseng

16 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(1)

Anmeldelser (1)

Fantastisk starte dagen med denne❤️ Perfekt størrelse, smak og duft. 10 av 10. Anbefales! Se mer