Beskrivelse

Denne smaksatte limited edition-kaffen fra Café Royal er det perfekte valg når du er fysen på kake, men ikke har lyst til å gå gjennom alt bryet med å lage en.

Kaffen er rik på noter av kirsebær og har en myk ettersmak av sjokolade. Med intensitetscore på 4/10 er dette en mild og delikat kaffe med en fruktig palett, laget på 100% arabicabønner.  

Denne smakfulle kaffen kan nytes som espresso eller lungo. Vi anbefaler å tilsette litt melk, eller å bruke kaffen som base for en noe uvanlig cappuccino, for å virkelig kjenne på illusjonen av en kake i en kopp!

Hver pakke kommer med 10 kapsler, laget av 80% resirkulert aluminium. I tillegg er kaffen Rainforest Alliance-sertifisert, som vil si at den er produsert på bærekraftig vis.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikke produsert eller godkjent av Nestle®

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Café Royal

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Kirsebær, Sjokolade, Mildt ristede bønner, Aromatisk arabica

Eiendom

Rainforest alliance, Aluminium, Kaffe med smak

Koppstørrelse

Lungo

Styrke

Mild (4/10)

Best før

28.02.2025

Cherry Chocolate - Café Royal

10 kapsler til Nespresso®

(1)

Anmeldelser (1)

Var spent på denne - smaker kanskje mer sjokolade enn kirsebær, noe som kanskje er meningen siden kirsebær kan være en veldig dominerende smak. Men man får samtidig "kakefølelsen" av å drikke den, selv uten sukker eller søtning. Personlig syns jeg selve kaffestyrken kunne vært litt sterkere, så jeg liker den best blandet med en annen type espresso - da blir den til gjengjeld veldig god. Se mer