Beskrivelse

Helt siden 1845 har sveitsiske Lindt forsynt verden med deilig sjokolade. Lindt er kjent for sine deilige og myke sjokoladekuler, den gylne påskeharen, og ikke minst de populære Lindt Excellence-sjokoladeplatene i forskjellige smaker.

Lindt har aldri vært redd for å eksperimentere, og har derfor for vane å kombinere sjokolade med ukonvensjonelle ingredienser for å gi nye spennende smaker - hvorav denne Chili-varianten er et godt eksempel!

Her får du en dyp og mørk sjokolade kombinert med den krydrede smaken av Chili. Lindt sjokolade har sammenlignet med mange andre sjokolader, et ekstra høyt innhold av kakao. Det kommer virkelig til sin rett her, for når du smaker denne varianten føler du først den dype sjokoladesmaken som følges opp med den krydrede chili-smaken. Her får du en smak som er vedvarende, hvor krydret chili er perfekt dempet av den mørke sjokoladesmaken.

Her får du en sjokolade som er virkelig rik på smak, og som bare forbedres når den nytes sammen med en god kopp kaffe. En sjokolade som skal nytes sakte med et lite stykke om gangen, slik at smaken kommer til sin rett.

Vi leverer denne deilige kvalitetssjokoladen i 100 g-plater.

Ingredienser

Sukker, kakaomasse, kakaosmør, vannfritt MELKEfett, emulgator (SOYAlecitin), chiliekstrakt, smakstilsetninger. Kan inneholde MELK, HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER. Den mørke sjokoladen inneholder minst 48% kakao Allergens: MELK, SOYA, HASSELNØTTER, MANDLER, NØTTER

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

100

Merker

Lindt

Smaksnoter

Mørk sjokolade, Chili

Best før

31.10.2024

Special Price

kr 31,00

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

542

Protein

6,0

Fett (g)

33

- herav mettede fettsyrer

20

Karbohydrater

51

- hvorav sukkerarter

47

Lindt Chili

100 g. sjokolade

(5)

Anmeldelser (5)

Verdens beste sjokolade! Se mer
Nydelig sjokolade! Se mer
Veldig god. Se mer
God men kunne vært mer chillismak Se mer
Med Lindt tar du aldri feil og min smaksvariant er bland annet Lindt Chili hvis du liker denne kombinasjonen. Se mer