Beskrivelse

Dolce Vita er et italiensk merke med et stort utvalg av kaffedrikker i forskjellige smaker, laget i kaféstil. De er spesielt egnet for de som ønsker å spare på koffein, eller for de yngste som ikke er helt klare for en full kaffe ennå.

Denne deilige sjokoladebaserte varianten, Cioccomenta, er et godt eksempel på dette. Dolce Vita Choco Mint kommer med en rik kaffe og mørk mynte- og sjokolade-smak, men har et minimalt koffeininnhold slik at du kan ha en god kopp kveldskaffe uten å måtte bekymre deg unødvendig om nattesøvnen.

Med Cioccomenta-varianten tilbyr Dolce Vita en spennende ny kaffedrikk. Den elegante kombinasjonen av kaffe og mørk mynte-sjokolade gir en rik smak, som likevel hører hjemme i den mildere enden av koffeinskalaen.

Med andre ord er dette en deilig og innovativ smaksopplevelse, som vi er sikre på at vil finne mange følgere - fordi etter vår mening går en god kopp mørk kaffe alltid veldig bra med et stykke deilig mørk sjokolade, og her kommer de begge i en mix.

Dolce Vita Biscottino brygges helt perfekt i din Nespresso®-maskin, men husk å brygge den med espresso-knappen på maskinen slik at du sikrer deg det beste resultatet.

Dette produktet inneholder kaffe, sukker og melk/melkepulver.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Ingredienser

sukker, skummetMELKpulver, fullherdet vegetabilsk fett (kokos), glukosesirup, fettfattig kakaopulver (6%), pulverkaffe (4%), MELKEproteiner, stabilisatorer (e340, e452), LAKTOSE (MELK), salt, antiklumpemidler (e341, e551), emulgatorer (e471, e472e), aromaer.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smaksnoter

Sjokolade, Peppermynte

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Best før

30.11.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

440

Protein

8,3

Fett (g)

13

- herav mettede fettsyrer

12

Karbohydrater

72

- hvorav sukkerarter

68

Mynte-Sjokolade - Dolce Vita

10 kapsler til Nespresso®

(5)

Anmeldelser (5)

A warm minty mokka to beat the both cold and the winter blues! Se mer
Nydelig Se mer
Svak smak, finnes nok bedre produkter enn denne typen Se mer
Denne har blitt en favoritt hos oss av dem som drikker smakstilsatt kaffe/latte. God smak av sjokolade og mint. Kjøpes igjen og igjen. Se mer
God smak men lite kaffe- så en må blande med en lungo (dobble kapsler for en kopp) Se mer