Beskrivelse

Dolce Vita er et italiensk merke som har laget en rekke varme drikker til Nespresso® i forskjellige smaker, for eksempel denne deilige Creme Brulee-varianten. Dolce Vita-drinkene er laget i kaféstil, og er et flott alternativ til en kopp kaffe hvis du vil spare på koffein, eller for de yngste som ikke er helt klare for en full kaffe ennå.

Dolce Vita Creme Brulee er skapt med inspirasjon i den klassiske franske desserten. Smaken er som den er kjent i en Creme Brulee vaniljeaktig, med en ristet karamellisert kropp og en kremaktig tekstur.

Dolce Vita har vært nyskapende her og laget en variant du ikke ser hver dag for Nespresso®. En Nespresso® maskin er ikke bare for kaffe, og her får du en ny og unik smaksopplevelse som er perfekt for selvfornøyelse når du trenger en liten pause.

Dolce Vita Creme Brulee er perfekt brygget i din Nespresso® maskin, men husk å brygge den med espressoknappen på maskinen din for best resultat.

Dette produktet inneholder sukker og melk/melkepulver.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Ingredienser

Sukker, skummetMELKpulver, fullherdet vegetabilsk fett (kokos), glukosesirup, MYSEpulver, karamellisert sukker (1%), stabilisatorer (E340, E452), MELKEproteiner, aromaer, salt, antiklumpemiddel (E551), emulgator (E481).

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Best før

30.11.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

440

Protein

8,3

Fett (g)

12

- herav mettede fettsyrer

12

Karbohydrater

74

- hvorav sukkerarter

73

Crème Brûlée - Dolce Vita

10 kapsler til Nespresso®

(9)

Anmeldelser (9)

Dette ble litt kunstig i smaken Se mer
Denne er såå god! Både lukter og smaker Creme Brulée. Den er veldig søt, og siden den er koffeinfri blir det som en liten kopp kakao. Se mer
super Se mer
Jeg var ikke klar over at produktet inneholder melk og store mengder sukker. Veldig søt og helt feil for meg som ikke drikker kumelk. Se mer
Veldig god, blander denne inn med vanlig kaffi og elsker det. Se mer
Har en ordentlig og god crème brûlée smak. Smakte lite kaffe. Se mer
Nei dårlig med smak her også Se mer
Veldig god og fin til kaffe etter middag. Se mer
Kjedelig. Lite smak Se mer