Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla-merket vært blant kaffe-favorittene i de litt mer varmblodige land som Spania, Portugal og Latin-Amerika.

Marcillas Espresso har en intens smak og en flott crema. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen gjenkjenner kapselen ved hjelp av strekkode-teknologi, slik at den vet helt nøyaktig hvilken temperatur, tid og vannmengde som skal til for å brygge en perfekt kopp kaffe basert på kapselens spesifikasjoner.

Marcillas Espresso er en klassiker, som du vil støte på i cafeer hvor som helst på sydligere breddegrader - og selv om du kanskje befinner deg litt lenger nord, kan du nå enkelt nyte denne klassikeren hjemme i stuen.

Med Marcillas koffeinfrie Espresso kan du nyte en deilig kopp espresso som ettermiddags- eller kveldskaffe uten å frykte for nattesøvnen. Smaken er klassisk Marcilla - aromatisk og intens, med den fordel at den ikke at den ikke holder deg unødigt våken. Den kan derfor fint kombineres med en klassisk Marcilla Espresso som morgenkaffe, og denne som eftermiddagskaffe, sammen med f.eks et lekkert stykke mørk chokolade.

Marcilla Espresso representerer den klassiske sør-europeiske kaffekulturen. Her er en Espresso som definerer hva en Espresso skal være.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Eiendom

Koffeinfri

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

13.03.2025

Marcilla Koffeinfri Espresso

16 kapsler til Tassimo

(3)

Anmeldelser (3)

Veldig god. Rund fin smak. Eneste minus er at den gir svært små kopper Se mer
Denne espressoen står ikke tilbake for espresso med koffein. Litt mildere men full smak. Kjøpte decaff for å kunne ta en kopp på kvelden. Se mer
Veeeldig god smak på denne. Marcilla-kaffen er kjempegod generelt! Se mer