Beskrivelse

Douwe Egberts har her skapt en intens Espresso basert på mørkristede Arabica- og Robustabønner. Her er en Espresso for de som holder av en sterk kopp kaffe. Den kommer med en rik og aromatisk kropp med noter av karamell, og et godt skudd med koffein som virkelig vekker deg opp – og skulle den til tider være liten smule for intens, kan den også brygges som en deilig Lungo i din Nespresso ®-maskin.

Kaffen er pakket inn i en aluminiumskapsel, slik at dens aroma og friskhet blir optimalt bevart. Du putter den enkelt i din Nespresso® maskin, og i løpet av null komma niks har du fått brygget deg en lekker og fyldig Espresso som man kjenner igjen fra de beste Caféer - for selv om man kanskje ikke befinner seg på en café i Italia, er det absolutt ikke forbudt å skape seg en autentisk café-opplevelse hjemme hos seg selv.

Douwe Egberts kan spore sin historie helt tilbake til 1753, hvor virksomheten ble grunnlagt i den Nederlandske byen Joure som en daglivarehandel. I dag er Douwe Egberts blant verdens tre største kaffeprodusenter og leverer et bredt utvalg av kvalitetskaffe fra hele kloden til verdens kaffenytere.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Spesifikasjoner

Antall kapsler

20

Antall kopper

20

Merker

Douwe Egberts

Kapselsystem

Nespresso

Smaksnoter

Karamell

Eiendom

Aluminium

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Meget kraftig (10/10)

Best før

22.01.2025

Douwe Egberts Espresso 10 Krachtig XL

20 kapsler til Nespresso®

Anmeldelser (0)