Beskrivelse

Nyt en klassisk italiensk espresso med dobbelt så mye koffein med Nescafé Double Espresso. Disse Nescafé Dolce Gusto kapslene er laget med ekte lidenskap og inneholder en uimotståelig blanding av Arabica- og Robusta-bønner fra Sør-Amerika og Asia.

Føler du deg sliten om morgenen? Trenger du et løft i løpet av ettermiddagen? Dobbelt koffein betyr dobbel energi med denne kraftige øyeåpneren. Den klassiske italienske espressoen er full av smak og kompleksitet, den er rik og fyldig med undertoner av karamell og et mykt, fløyelsaktig lag crema. Bare sett inn en Nescafé Double Espresso-kapsel i Nescafé Dolce Gusto-maskinen, og i løpet av få minutter kan du nyte en deilig Nescafé Double Espresso som virkelig får deg til å våkne.

Nescafé Double Espresso pods tilbyr barista-lignende kaffe med sterke aromaer og et energi-boost.

En eske inneholder 16 kapsler til 16 porsjoner Nescafé Double Espresso. Kapslene er egnet for bruk i alle Nescafe Dolce Gusto kaffemaskiner.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Meget kraftig (10/10)

Best før

31.12.2024

Nescafé Espresso Doppio

16 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(6)

Anmeldelser (6)

Meget god, kraftig og balansert smak... den beste. Se mer
Veldig balansert og konsentrert kaffe! Se mer
Dette er den eneste kapselen jeg egentlig bruker for tiden. Skal man lage melkebaserte kaffedrikekr som latte osv, *må* man ha en kraftig nok base. Jeg får ikke noe koffeinskjelven av denne heller, den er bare god og kraftig smak. Kunne tilogmed vært enda kraftigere, hehe. Se mer
Bra kvalitet☕️☕️ Se mer
Rett i fletta
En av de bedre for å sparke liv i knotten på morran.
Se mer
Veldig god espresso, egner seg til både latte og iskaffe Se mer