Beskrivelse

Har du testet espresso fra Papua Ny-Guinea? Her er et land som man ikke så ofte ser på kaffekartet, men som likevel har en lang og stolt kaffehistorie.

Kaffen som dyrkes i Papua Ny-Guinea er vanligvis Arabica. Den fruktbare jorda der kaffeplantene vokser, skaper en kaffe som har en variert og kompleks smak, og man kan spore både sjokolade, sitrus og tropiske frukter samtidig. Du er derfor sikret en behagelig overraskelse når du opplever den rike og komplekse smaken for første gang. Her får du en spennende og eksotisk kaffe som man må prøve om man er ute etter en ny kaffeopplevelse.

Vår Espresso Papua Ny-Guinea-kaffe er selvfølgelig også laget på 100% Arabica-bønner, og som all kaffe fra Papua Ny-Guinea, har den en svært kompleks base. Denne kaffen byr på smaker av melkesjokolade, grønnsaker, tropiske frukter og sitrus - alt på en gang. På toppen av det hele får du en kopp med veldig liten bitterhet, en mild surhet, og en base som er full av fruktige aromaer. Det hele ender med en nydelig ettersmak av melkesjokolade, hvor man også kan ane et snev av appelsinskall.

Vi har pakket inn denne spennende kaffen i en kapsel laget av et biologisk nedbrytbart materiale. Det er derfor trygt å kaste ut kapslene med husavfallet (eller på komposten) da den brytes ned etter ca. 12 uker.

Vi leverer denne pakken med 10 miljøvennlige kapsler som passer perfekt med din Nespresso®-maskin.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Smaksnoter

Nøtter, Eksotiske frukter, Melkesjokolade

Eiendom

Rainforest alliance, Komposterbar, Arabica

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Kraftig (7/10)

Best før

28.12.2024

Espresso - Komposterbar

10 kapsler til Nespresso®

(3)

Anmeldelser (3)

Det oppleves å være noe galt med kapslene. Vannet bare drypper gjennom på en måte. Testet mange. Se mer
Ganske svak og lite smak Se mer
Denne kaffen er en skuffelse. Kan umulig være styrke 7, slik det står på pakken. Den smaker ingenting. Er det kaffe i kapslene i det hele tatt? Se mer