Beskrivelse

Kompakt, minimalistisk og enkel og bruke. Her har du den ideelle kaffemaskinen for alle kaffeelskere.

Nespresso® Essenza Mini er en liten maskin som får plass akkurat der du ønsker å ha rask tilgang til kaffe. Enten det er på kjøkkenet, et kaffehjørne i stua, kontoret, hytta... denne lille kaffemaskinen kan plasseres hvor som helst, og dens stilfulle, sorte design gjør at den passer inn overalt.

Denne maskinen er laget for Nespresso®-kapsler, som kommer i mange forskjellige smaker. Med en Nespresso® Essenza Mini, åpner du døren for en verden av kaffemuligheter du ikke visste at eksisterte.

Å bruke Nespresso® Essenza Mini er Ganske intuitivt. Trykk på hvilken som helst knapp for å skru den på, sett inn en kapsel, og trykk enten på espresso- eller lungoknappen, alt etter hva du ønsker, eller hva den anbefalte kaffemengden er. Kaffen smaker nykvernet, og som om den er brygget i en kafé, og skummet på toppen er silkemykt.

Vanntanken tar 0.6 liter, og gir deg dermed muligheten til å brygge flere kopper etter hverandre før du må fylle den opp igjen.

Når du eier en Nespresso® Essenza Mini, kan du nyte kaffepausen enda mer. Takket være kapsler med rask bryggetid, er det ikke mer man kan ønske seg!

Alle slags kapselmaskiner bør avkaltes og renses omtrent hver tredje måned (eller oftere hvis du brygger mye kaffe, eller bor i et område med hardt vann). Du kan finne avkalknings- og renseprodukter til din maskin hos Kaffekapslen!

Maskininformasjon:

  • Mål: 39 cm x 31 cm x 14 cm
  • Vekt: 3,14 kg
  • 19 bars trykk
  • Slås automatisk av etter 9 minutter
  • 0.6 l vanntank

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

Nespresso®

Kapselsystem

Nespresso

Essenza Mini - Nespresso®

Kapselmaskin til Nespresso®

Anmeldelser (0)