Beskrivelse

Hvis du kjenner Dolce Gusto-maskinene, vet du hvor enkle de er å bruke. Genio S er intet unntak, men den har en ekstra fordel: den er mer kompakt.

Denne NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S-maskinen fra De'Longhi® er automatisk, noe som gjør det enda lettere å brygge en perfekt kopp kaffe, te eller varm sjokolade. Når du har satt inn kapselen, velger du anbefalt vannmengde og trykker på knappen. I løpet av et minutt har du en deilig kopp varm kaffe – akkurat som om du var på en kafé.

Maskinen har et minimalistisk design, og den antrasittgrå fargen tilfører det lille ekstra. Den passer perfekt på kjøkkenet, kontoret eller andre steder der du vil ha en kaffemaskin til kapsler. Selv om den er mindre, rommer vanntanken fortsatt 0,8L vann, slik at du kan tilberede flere kopper på rad uten å måtte etterfylle.

Som de andre Dolce Gusto-maskinene bruker Genio S riktig trykk for hver kapsel slik at du får kaffen akkurat slik du vil ha den. Du vil føle at du er en barista i ditt eget hjem!

Maskinen er svært enkel å bruke. Det intuitive panelet gjør at du raskt venner deg til hvordan maskinen fungerer. Før du bruker maskinen for første gang, husk å følge oppstartsprogrammet.

Genio S har også en funksjon for brygging av XL kopp slik at du kan få en større kopp kaffe når du trenger litt ekstra energi om morgenen. Du kan også justere høyden på dryppbrettet og bruke favorittkruset ditt, uansett hvor stort det er. Dessuten kan du brygge både varme og kalde drikker. Vi anbefaler at du følger bryggeinstruksjonene for hver drikk for best resultat.

Når du kjøper en Dolce Gusto-maskin åpner du for et helt univers av deilige drikker som spenner fra svart kaffe til kremet varm sjokolade, samt cappuccino, te og andre herlige drikker. Du finner noe for enhver smak, så husk å sjekke utvalget vårt!

Maskinen har også en indikator som lyser når det er på tide å avkalke. Takket være dette avkalkingslyset, vil du aldri glemme å ta vare på maskinen din, slik at den alltid vil brygge perfekt, deilig kaffe og annen drikke. Du finner alle produktene du trenger for å ta vare på maskinen din på nettsidene våre.

Hvis du ønsker deg en stilren, kompakt og elegant maskin med enkle og greie funksjoner, er dette maskinen for deg.

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S (grå)

Automatisk kapselmaskin

(5)

Anmeldelser (5)

Veldig bra maskin.
Bråker kanskje litt mye
Se mer
Maskinen gjør jobben👍 bra og kaffeen blir bra presentert i koppen☕️ Se mer
Inntrykk av flott produkt til hyggelig pris. Fint med varsel om behov for avkalking! Se mer
Veldig fornøyd med kjøp av denne, godt utvalg med kapsler, god kaffe og veldig greit med at den selv stopper utifra innstilt blandingsforhold. Se mer
Helt super! Se mer