Beskrivelse

Funksjonene står i kø!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus er en automatisk kapselmaskin som deler sitt design med basismodellen, den klassiske Dolce Gusto Genio S, men med mange flere funksjoner.

Designet er en harmonisk sammensetning av myke linjer, polert finish med detaljer i krom. Maskinen fremstår både tidløs og moderne, og passer perfekt i et hvert hjem. Det flotte designet har ikke gått akkord med brukervennligheten og funksjonaliteten – maskinen kan enkelt betjenes av alle i familien. Vanntanken er designet slik at den er lett å komme til samt at den rommer 0,8 liter vann. Kaffemaskinen har et kontrollpanel på fremsiden som betjener de forskjellige funksjonene. Her kan du regulere vannmengden som er angitt på de forskjellige kapslene, så gjør maskinen resten og brygger din kaffe med 15 bars trykk, samme som i en klassisk espresso-maskin. Foretrekker du kakao eller te, er du selvsagt dekket av Dolce Gustos store utvalg. Liker du en stor kopp kaffe, da er det bare å bruke XL-funksjonen på frontpanelet, så får du en stor dose flytende energi. Har du behov for en espresso, kan du aktivere EspressoBoost-funksjonen – og så sitter du der med en liten kopp med intens og aromatisk espresso.

Ikke alle foretrekker sin kaffe like varm. Derfor har Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus en flertrinns temperaturkontroll. Alt fra glohet til lunken temperatur kan justeres her.

Vedlikehold av maskinen er enkelt. Alle avtagbare deler kan kjøres i oppvaskmaskinen, mens resten kan vaskes med en fuktig klut. Maskinen sier selv ifra når den skal avkalkes ved hjelp av et rødt lys. Tross alle dens talenter og et trykk på 15 bar, er den kategorisert i energiklasse A, og slår seg av automatisk etter 1 minutts inaktivitet.

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S Plus (svart)

Automatisk kapselmaskin

(17)

Anmeldelser (17)

Enkel i bruk, funker som den skal. Fornøyd. Se mer
Kjempefornøyd. 🤩 Enkel og grei å håndtere. Se mer
Funker som den skal, enkel og bruke Se mer
Veldig nett og fin - fungerer perfekt Se mer
Veldig god kaffemaskin til en rimelig pris.
Enkel og bruk og tar liten plass
Se mer
Fungerer bra, god kaffe og tar liten plass. Se mer
Veldig fornøyd Se mer
Ypperlig kaffemaskin. Se mer
Sterkt anbefalt. Se mer
Veldig fornøyd med både kaffemaskin og hele kjøpsopplevelsen fra Kaffekapselen. Enkel og grei i bruk. Se mer
Veldig fornøyd med kaffemaskinen! Se mer
Jeg er veldig fornøyd med denne maskinen. Den tar ikke stor plass, er stilren og gir god drikke. Se mer
Fin produkt
Enkelt å bruke og god kvalitet kaffe
Se mer
Geinal liten maskin, og god kaffe. MEN litt liten vanntank. Se mer
super maskin som gjør det enkelt å lage en kopp kaffe. Se mer